martes, 13 de enero de 2015

Pla de Formació Continuada de la Conselleria de Sanitat per al 2015 (EVES).

Primer. Configurar el Pla de Formació Continuada que s’executarà l’any 2015, compost pels cursos que s’assenyalen en l’annex I d’esta resolució i que s’inclouenen les àrees següents:
1. Epidemiologia, estadística, metodologia i gestió de la investigació.
2. Gestió de servicis i planificació.
3. Humanització i ètica.
4. Tecnologia de la informació.
5. Participació social i cooperació.
6. Pràctiques diagnòstiques, terapèutiques i d’atencions.
7. Plans i programes de salut.
8. Salut i gènere.
9. Salut laboral.
10. Sociosanitari.
11. Salut mental.
12. Malalties rares.
13. Malalties emergents i reemergents.
Segon. Els cursos de formació continuada organitzats per l’EVES i integrats en este pla de formació tindran els mateixos requisits, quant al procediment de soŀlicitud i de selecció que la resta d’activitats formatives d’este.
Tercer. Podrà soŀlicitar l’assistència a les activitats formatives del pla de formació:
1. El personal fix, interí o laboral temporal de la Conselleria de Sanitat i que recull l’article 1 del Decret 71/1989, de 15 de maig, del Consell de la Generalitat Valenciana.
2. Els professionals en període de formació sanitària especialitzada, en centres o unitats degudament acreditats per a la docència.
3. El personal dels organismes públics o institucions que tinguen establit un conveni o acord de coŀlaboració amb la Conselleria de Sanitat per a la formació dels professionals.
4. El personal funcionari i/o laboral que preste servicis en la Conselleria de Sanitat, les funcions dels quals estiguen en relació directa amb el contingut dels cursos.
Quart. Amb este fi, la Subsecretaria de la Conselleria de Sanitat i les direccions dels centres garantiran la informació a tots els treballadors sobre els cursos que componen el pla, fent-los públics en llocs de fàcil accés a totes les unitats del centre.
Es podran presentar un màxim de cinc peticions d’inscripció en
cursos, per orde de preferència del soŀlicitant, que es tindran en compte en el moment de la priorització.
Les instàncies, omplides d’acord amb l’annex II d’esta resolució, hauran de presentar-se en el termini de 15 dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta,{del 14 al 30 de gener de 2015, a.i.} davant dels òrgans que s’indiquen a continuació:
) El subsecretari/ària, el director/a general o director/a territorial de la Conselleria de Sanitat, per al personal adscrit a la subsecretaria, direccions generals o territorials corresponents.
) El o la gerent dels departaments de salut, per al personal adscrit als centres dependents d’estos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia