jueves, 8 de enero de 2015

subvencions per al foment de la participació local ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública; a les entitats locals (ajuntaments i mancomunitats) de la Comunitat Valenciana.

Primer. Objecte de l’Orde. Convocar subvencions destinades a les entitats locals (ajuntaments i mancomunitats) de la Comunitat Valenciana per al foment de la participació local ciutadana, la transparència i l’accés a la informació pública per a l’exercici 2015.
ANNEX I
BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS DESTINADES A LES ENTITATS LOCALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, PER AL FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ LOCAL CIUTADANA, LA TRANSPARÈNCIA I L’ACCÉS A LA INFORMACIÓ PÚBLICA PER A L’EXERCICI 2015
Primera. Objecte. Estes bases tenen com a objecte regular la concessió de subvencions per a promocionar i difondre en l’àmbit local la ferramenta tecnològica «Bústia Ciutadana», altres mecanismes i òrgans de participació ciutadana, i la transparència i l’accés a la informació pública per a l’exercici 2015, com a fórmules eficaces per a garantir els drets i millorar les condicions de vida dels ciutadans i veïns de la Comunitat Valenciana.
Tercera. Beneficiaris de les subvencions. Podran beneficiar-se d’este programa de subvencions les entitats locals (ajuntaments i mancomunitats) de la Comunitat Valenciana que complisquen els requisits establits en estes bases.
Quinta. Presentació de sol·licituds i termini. 1. La sol·licitud es presentarà en el termini de 15 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana{del 3 al 21 de gener de 2015, a.i.}, dirigida a la direcció general competent en matèria de transparència i participació ciutadana (C/ En Bou 9-11, 46001 València). També podrà presentar-se en els llocs previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
La sol·licitud també podrà presentar-se per via telemàtica en el Portal de la Generalitat (www.gva.es) quan accedisca als apartats «Administració Online»– «Guia Prop».

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia