jueves, 8 de enero de 2015

programa per a finançar estades en residències de tercera edat l'any 2015. Consellería de Benestar Social.

Ajudes per a finançar estades en residències de tercera edat
1. Objecte. L’objecte d’esta orde és convocar ajudes per a finançar les estades en residències de tercera edat adherides al Programa Bo Residència per a l’any 2015.
2. Beneficiaris. 1. Les ajudes convocades per mitjà d’esta orde van destinades a persones que hagen sigut beneficiàries d’ajuda en convocatòries anteriors i romanguen ingressades en centres residencials adherits al programa.
2. Els beneficiaris acreditaran no disposar de mitjans suficients per a fer front al cost de la plaça residencial.
3. Requisits. És requisit imprescindible ser beneficiari d’estes ajudes durant l’any 2013 o 2014 en residències adherides al Programa Bo Residència.
Estes beneficiàries podran sol·licitar la ratificació de la seua ajuda per a l’exercici 2015, sempre que acrediten el manteniment de les condicions que van donar lloc a la concessió de l’ajuda, d’acord amb el que establix l’article 5 d’esta orde, presentant la documentació a què es referix l’article 6 d’esta.
8. Lloc de presentació. Les sol·licituds de ratificació d’ajudes es presentaran, junt amb la documentació requerida en l’article 6 d’esta orde, en la Direcció Territorial de la Consellería de Benestar Social de la província de residència del sol·licitant, sense perjuí del que establix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
9. Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de les sol·licituds s’iniciarà a partir de l’endemà de la publicació d’esta orde i finalitzarà el 16 de febrer de 2015.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia