lunes, 26 de enero de 2015

Borsa de treball de Tècnic/a en els àmbits de solidaritat, cooperació i igualtat. (PROCÉS SELECTIU 14-TEMP13)Ajuntament d'Olesa de Montserrat (Barcelona)

Pel qual es fa públic que, per la Junta de Govern Local del dia 22 de desembre de 2014 s’han aprovat les Bases específiques i la convocatòria del procés de selecció per constituir una borsa de treball que servirà per cobrir les necessitats de personal laboral temporal o nomenaments d’interinitat de personal funcionari per ocupar llocs de treball de Tècnic/a en els àmbits de solidaritat, cooperació i igualtat de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.
LA TAXA REGULADORA DE DRETS D’EXAMEN FIXADA SEGONS L’ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 26, I ASSENYALADA EN FUNCIÓ DEL GRUP DE CLASSIFICACIÓ A2 SERÀ DE 21,85€
Les persones que presentin documentació de l’Institut Nacional d’Ocupació i/o del Servei Català d’Ocupació, de la qual s’acrediti i constati la situació de desocupació, tindran una bonificació del 100% de la taxa, segons l’article 7 de l’ordenança fiscal número 26 que regula les taxes de drets d’examen de l’any 2014.
----------  www.olesademontserrat.cat/  ----------
PROCÉS SELECTIU 14-TEMP13
És objecte d’aquestes bases la regulació dels procés de selecció per constituir una borsa de treball que servirà per cobrir les necessitats de personal laboral temporal o nomenaments d’interinitat de personal funcionari per ocupar llocs de treball de TÈCNIC/A EN ELS ÀMBITS DE SOLIDARITAT, COOPERACIÓ I IGUALTAT.
Les retribucions i dedicació estaran en funció de les vacants que es vagin produint, i el procés selectiu es regirà per les bases generals publicades al BOP de data 27 de juny de 2012 i exposades a la web municipal i les bases específiques següents: 
Primera.- Requisits específics. A més de les condicions generals exposades a la base general segona, els aspirants hauran de:
- Estar en possessió del títol de diplomat/da universitari o equivalent.
- Experiència laboral en l’àmbit d’igualtat, mínim 1 any.
- Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques habituals de la plaça a la que s'aspira.
- Trobar-se en situació d’atur i constar com a demandant d’ocupació al SOC.
- Estar en possessió del certificat de nivell C de la Junta permanent del Català, o d’algun dels certificats o titulacions equivalents, que s’hauran d’aportar en el moment de presentar la instància. 
Segona.- Contingut funcional del lloc a proveir
Missió:
Donar suport tècnic en l’elaboració i execució dels programes, projectes i actuacions dins l’àmbit d’Igualtat i de Solidaritat i Cooperació.
Funcions generals
- Programar, planificar, executar i coordinar els programes a dur a terme dins de l’àmbit de Solidaritat i Cooperació i Igualtat, vinculats a temes d’assistència a ONG’s, associacions i entitats, col·laborant en l’elaboració de noves línies d’actuació i assumint totes les tasques derivades d’aquesta activitat, segons les indicacions del superior jeràrquic.
- Preparar les programacions d’activitats a desenvolupar dins l’àmbit de Solidaritat i Cooperació i Igualtat, efectuant la difusió de les activitats realitzades. ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia