sábado, 13 de junio de 2015

1 plaça d'auxiliar administratiu/iva de cultura i educació. Ajuntament de Berga. (Barcelona)

Es fa públic que l’Alcalde de Berga, en data 15 d’abril de 2015, ha dictat el decret 2015/304 mitjançant el qual s’han aprovat la convocatòria i les bases per a cobrir amb màxima urgència la plaça d’auxiliar administratiu/va de cultura i educació de l’Ajuntament de Berga, i en data 13 de maig de 2015 ha dictat el decret 2015/430 de correcció d’error material observat en les esmentades bases.
La convocatòria i les bases específiques que regeixen el procediment s’han publicat íntegrament al taulell d’edictes de l’Ajuntament, al web municipal (http://www.ajberga.cat), i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 5 de maig de 2015, així com la rectificació d’error material, el qual s’ha publicat al BOPB de data 3 de juny de 2015.
La resta d’anuncis d’aquesta convocatòria es faran públics únicament en el taulell d’edictes de l’Ajuntament de Berga i en el web municipal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia