sábado, 20 de junio de 2015

borsa de treballadors/ores socials per al Programa de garantia de cohesió social. Consell Comarcal del Vallès Occidental (Barcelona)

La Comissió Permanent del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en data 28 de maig de 2015, per acord núm. 48/2015, ha aprovat les bases i la convocatòria d’un procés selectiu per a la creació d’una borsa de de treball de treballadors/es socials, grup A, subgrup A2, com a personal funcionari interí o personal laboral temporal, pel desenvolupament del Pla d’actuació per a la implementació del programa complementari de garantia de la cohesió social, concedit per la Diputació de Barcelona.
Per donar compliment al principi de publicitat que han de regir els procediments selectius de personal en les administracions públiques, el dia 15 de juny de 2015 es va procedir a publicar les Bases de selecció aprovades, en el Butlletí Oficial de la Província.
Les instàncies sol·licitant formar part en el procés selectiu, juntament amb la documentació establerta en les Bases, es podran presentar en el termini de 20 dies naturals, comptats a partir del dia següent a la publicació d’aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 20 de juny al 9 de juliol de 2015, a.i.} Si el darrer dia de presentació d’instàncies coincidís en festiu, s’entendria el termini prorrogat fins al primer dia hàbil següent.  www.ccvoc.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia