viernes, 19 de junio de 2015

borses de treball de: mestre/a en educació infantil, tècnic/a en educació infantil i monitor/a de menjador. Ajuntament de Vallirana (Barcelona)

Mitjançant Acord de la Junta de Govern Local, de data 10 de juny de 2015, es van aprovar les bases, que han de regir la selecció, mitjançant, concurs oposició, les borses de treball per a cobrir, en règim de personal laboral temporal, les vacants de mestre/a en educació infantil, tècnic/a en educació infantil i monitor/a de menjador que es puguin produir a l’Ajuntament de Vallirana.
Les bases reguladores que regiran aquestes convocatòries es publicaran íntegrament, en el taulell d’anuncis i en la pàgina web de l’Ajuntament. www.vallirana.net
El termini de presentació de les sol·licituds, serà de vint dies naturals a comptar des de l’endemà de la darrera publicació de la convocatòria corresponent al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya o al Butlletí Oficial de la Província.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia