lunes, 15 de junio de 2015

1 plaça de professor titular EUETIB. Consorci Escola Industrial de Barcelona

Bases específiques per a la contractació laboral en règim indefinit de professorat amb categoria de titular a l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona
Preàmbul
Aquesta convocatòria de concurs de professor Titular de l’EUETIB s’emmarca en el Conveni Col·lectiu de treball de l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (EUETIB) i es fa a l’empara de l’Acord de Comissió Permanent del CEIB núm. 14 de data 9 de juny de 2015.
L’article 12.1 A) b) del Conveni Col·lectiu de treball de l’EUETIB defineix el professor Titular com el professor que té plena capacitat docent i investigadora en els termes que preveu la legislació universitària (...).
Primera. 1. Aquesta convocatòria s’emmarca dins la taxa de reposició marcada per la Llei de pressupostos generals de l’Estat per l’any 2015.
El procediment de desenvolupament dels concursos es regeix per la Llei 30/1992, de 26 de novembre, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i per la Llei 26/2010, de 14 de desembre, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.
2. El contracte és de règim laboral amb caràcter permanent i amb dedicació a temps complet.
La categoria de la contractació és la de professor titular de l’EUETIB segons el conveni col·lectiu de treball de l’EUETIB, i la contractació la realitza el Consorci Escola Industrial de Barcelona (en endavant CEIB).
3. La realització del concurs ha de garantir els principis de publicitat i igualtat d’oportunitats dels aspirants, els de mèrit i capacitat i el d’igualtat de tracte i d’oportunitats entre homes i dones.
4. El procés selectiu ha d’estar resolt abans del començament del curs acadèmic 2015/2016.
5. El perfil de la plaça objecte de concurs, la composició de les comissions de selecció i els criteris de valoració són els que consten a l’annex d’aquestes bases.
Segona. Requisits de les persones candidates
a) Poden participar en aquesta convocatòria persones de qualsevol nacionalitat. L’acreditació d’aquesta s’ha de fer amb els documents corresponents mitjançant certificats de les autoritats competents del país d’origen, traduïts a alguna de les dues llengües oficials del CEIB, català o castellà.
b) Disposar de la titulació requerida a l’annex d’aquestes bases
c) Tenir l’edat mínima exigida per accedir a l’administració pública exigida per la normativa vigent.
d) Tenir la capacitat funcional necessària per complir les funcions corresponents al professorat universitari.
e) No haver estat separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, o per accedir com a personal laboral. En el cas de ser nacional d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l’accés a l’ocupació pública
f) No incórrer en cap motiu d’incompatibilitat, segons el què disposa la Llei 53/84, de 26 de desembre, d’incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.
g) Reunir tots els requisits legals per poder treballar a Espanya.
h) Les persones aspirants han de tenir un nivell lingüístic que asseguri la competència del professorat per participar amb adequació i correcció en les situacions comunicatives que requereixen les tasques acadèmiques, de manera que quedin garantits els drets lingüístics dels estudiants.
Tercera. Sol·licituds. 1. La sol·licitud per prendre part en aquesta convocatòria s’ha d’adreçar emplenada, signada i registrada al president del CEIB mitjançant model normalitzat de sol·licitud que es facilita a la pàgina web del CEIB www.ceib.upc.edu/anuncis/anuncisoficials/ofertes de treball.
2. La sol·licitud es pot presentar al Registre del CEIB (C/ Urgell, 187; 08036 Barcelona, 1a planta), o d’acord amb la forma que estableix l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú en la versió que estableix la Llei 4/1999, de 13 de gener.
3. La sol licitud s’ha de presentar en el termini de 15 dies naturals, a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya,{del 16 al 30 de junio de 2015, a.i.} a la qual s’ha d’adjuntar els documents següents:
a) Fotocòpia del document nacional d’identitat, el passaport o la targeta d’identitat
b) Fotocòpia de la titulació exigida a la convocatòria (compulsada)
4. La documentació que ha de valorar la comissió qualificadora serà lliurada en el termini màxim de 30 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb el punt segon d’aquest mateix apartat.
Documentació que ha de valorar la comissió:
- Historial acadèmic i professional, en format lliure (1 còpia)
- Projecte docent i investigador (si s’escau)
ANNEX 1. DADES ESPECÍFIQUES DE LES PLACES
Nombre de places: 1
Codi de plaça: 820-T-001
Categoria: Titular EUETIB
Retribució anual: 33.329,40 euros bruts
Formació requerida: Titulació universitària oficial
Unitat d’adscripció: Departament d’Enginyeria Mecànica
Unitat de vinculació: Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona
Àrea de coneixement: Enginyeria Mecànica
Tasques a realitzar:
- Impartició de docència: activitats de docència, avaluació i elaboració de material de suport en l’àmbit d’Enginyeria Mecànica
- Dur a terme i col·laborar en els estudis, projectes i treballs de la seva especialitat sota la direcció o coordinació del catedràtic o responsable del departament docent

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia