martes, 15 de febrero de 2011

1 Treballador/a social (A2). Bases. Ajuntament d'Aielo de Malferit (La Vall d'Albaida-València)

Anunci de l'Ajuntament d'Aielo de Malferit sobre resolució d'alcaldia Núm. 396/10 de 27-09-2010, per la qual s'aproven les bases per a la provisió en propietat d'una plaça de treballador/a social corresponent a la OEP 2010.
anunci
Per Resolució d'alcaldia núm. 396/10 de data 27 de setembre de 2010, s'han aprovat les bases per a la provisió en propietat d'una plaça de Treballador/a social corresponent a la OEP 2010.
1. Objecte
És objecte d'esta convocatòria la provisió per mitjà de CONCURS- OPOSICIÓ LLIURE d'una plaça de Treballador/a social, vacant en la Plantilla de personal funcionari d'este Ajuntament, corresponent a l'oferta d'ocupació Pública de l'any 2010. I dotat amb les retribucions bàsiques corresponents al grup A2, i les complementàries que s'establisquen.
2. Condicions o requisits d'admissió dels aspirants Per a poder prendre part en la realització de les proves selectives d'esta convocatòria els aspirants hauran de reunir els següents requisits en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies i mantindre durant el procés selectiu:
a) Tindre la nacionalitat espanyola, sense perjuí del que disposa l'article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
b) Posseir capacitat funcional per a l'exercici de les tasques.
c) Tindre complits 16 anys d'edat i no excedir, si és el cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
d) No haver segut separat, per mitjà d'expedient disciplinari del servici de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions semblants a què exercien en el cas del personal laboral, en el que haguera sigut separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver segut sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.
e) Estar en possessió del títol de Diplomat universitari, La titulació s'acreditarà per mitjà d'expedició dels títols corresponents per l'autoritat acadèmica competent. Esta mateixa autoritat serà d'única competent per a declarar l'equivalència de titulacions.
g) No trobar-se incurs en causa d'incapacitat de les contingudes en la legislació vigent ni en cap dels supòsits d'incompatibilitats previstos en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del Personal al Servici de les Administracions Públiques.
h) Comprometre's, en cas d'obtindre la plaça, a acatar la Constitució i l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana, així com la resta de l'ordenament jurídic.
I.- Requisits especials. - Diplomat Universitari en Treball social.
www.aielodemalferit.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia