viernes, 2 de diciembre de 2011

1 plaça de conserge d’oficis múltiples d’instal·lacions esportives i altres edificis municipals. Ajuntament de l’Alcúdia . (Ribera Alta-València)

Ajuntament de l’Alcúdia . (Ribera Alta-València) Convocatòria de proves selectives per a la contractació laboral fixa d’una plaça de conserge d’oficis múltiples d’instal·lacions esportives i altres edificis municipals. [2011/12168] Convocatoria de pruebas selectivas para la contratación laboral fija de una plaza de conserje de oficios múltiples de instalaciones deportivas y otros edificios municipales. [2011/12168]
Bases especifiques corresponents a la convocatòria per a la contractació laboral fixa d’una plaça de conserge d’oficis múltiples d’instal·lacions esportives i altres edificis municipals.
Primera. Objecte de la convocatòria
1.1. Denominació de la plaça:
Nombre de vacants: una. Denominació del lloc: conserge d’oficis múltiples d’instal·lacions esportives i altres edificis municipals.
1. 2. Naturalesa: laboral.
1.3. Sistema selectiu: concurs oposició.
1.4. Funcions: les funcions a desenvolupar seran, entre les que es puguen encomanar, les recollides en l’annex III de la present convocatòria.
Segona. Requisits dels aspirats. Els aspirants hauran de reunir els següents requisits:
a) Tenir la nacionalitat espanyola o ser nacional d’un país de la Unió Europea o d’un altre estat, en els termes que preveu l’article 57 de la Llei 7/70.
b) Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les feines del lloc de treball.
c) Tenir complits els 16 anys i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa, establerta en 65 anys.
d) Estar en possessió del certificat d’escolaritat o equivalent. Les equivalències dels títols al·legats hauran de ser justificades per l’interessat.
e) No haver sigut separat per mitjà d’expedient disciplinari del servici de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions semblants a les que exercien en el cas del personal laboral, en el qual haguera sigut separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d’un altre estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, al seu estat, en els mateixos termes l’accés a l’ocupació pública.
Tercera. Presentació de sol·licituds i drets d’examen
3.1. Lloc: Registre General de l’Ajuntament, o en la forma que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Publiques i del Procediment Administratiu Comú.
3.2. Termini: 20 dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat.
3.5. Drets d’examen: 3.5.1. Import: vint-i-cinc euros (25 €).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia