viernes, 9 de diciembre de 2011

Borsa de treball de tècnics/iques mitjans/anes de suport a la d’investigació (perfil Psicología Clínica). Universitat Jaume I (Castelló)

EnlaceRESOLUCIÓN de 29 de noviembre de 2011, del Rectorado de la Universitat Jaume I, por la que se convoca una oferta pública para la constitución de una bolsa de trabajo de técnicos/as medios/as de apoyo a la investigación de este organismo, con contrato laboral temporal por obra o servicio (perfil psicología clínica). [2011/12296]
Objecte i període- Suport a la direcció y participació en projectes d’investigació en l’àrea de les noves tecnologies TIC i la salut mental, en concret:
• Participació en la preparació de propostes.
• Participació en l’execució de projectes.
• Participació en l’aplicació dels protocols d’avaluació i tractaments psicològics.
• Participació en la validació dels sistemes i de les aplicacions basats en les tecnologies de la comunicació i de la informació, desenvolupats en els diversos projectes.
La duració dels contractes derivats de la utilització d’aquesta borsa estarà vinculada a la duració dels projectes i la disponibilitat pressupostària d’aquests.
S’estableix un període de prova segons el que disposa l’article 16 del II Conveni col·lectiu del PAS laboral de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.
Requisits dels aspirants
• Ser espanyol/a o nacional d’un estat membre de la Unió Europea o nacional d’aquells estats en què, en virtut de tractats internacionals celebrats per la Comunitat Europea i ratificats per Espanya, s’aplique la lliure circulació de treballadors, en els termes en què aquesta es trobe definida en el Tractat Constitutiu de la Comunitat Europea. També s’hi poden presentar aspirants amb nacionalitat diferent de la que s’ha especificat anteriorment, per a la qual cosa només cal complir els requisits que estableix la normativa vigent. En aquest cas, qui obtinga l’adjudicació del lloc de treball ofert haurà d’acreditar almenys el permís de treball i de residència al moment de la contractació.
• Tindre complits 16 anys.
• Estar en possessió del nivell de titulació següent dins de l’àmbit de la psicologia: grau, diplomatura, arquitectura tècnica, enginyeria tècnica o equivalent. En el cas de titulacions obtingudes a l’estranger caldrà d’estar en possessió de la credencial que acredite la seua homologació o de la credencial de reconeixement per a l’exercici de les professions considerades regulades en virtut del Reial Decret 1837/2008, de 8 de novembre.
• No patir malaltia ni estar afectat/da per limitació física o psíquica que siga incompatible amb l’exercici de les corresponents funcions.
• No haver sigut separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat/ada per a l’exercici de les funcions públiques. Les persones aspirants la nacionalitat de les quals no siga l’espanyola hauran d’acreditar, igualment, no estar sotmeses a sanció disciplinària o condemna penal que impedisca, al seu estat, l’accés a la funció pública.
Aquests requisits hauran de posseir-se el dia de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, i mantindre’s fins al moment de la signatura del contracte de treball.
Si en qualsevol moment posterior a l’aprovació de la llista d’admesos/exclosos, fins i tot una vegada haja finalitzat el procés selectiu, s’advertira inexactitud o falsedat en les sol·licituds o en la documentació aportada pel personal aspirant, aquesta es considerarà defecte irreparable i es resoldrà amb la seua exclusió en el procediment.
Mèrits preferents
• Estar en possessió del títol de llicenciat/ada en Psicologia o equivalent.
• Experiència investigadora en el camp de l’aplicació dels protocols d’avaluació i tractaments psicològics.
• Formació en Psicologia Clínica especialment en el camp de les noves tecnologies TIC i la salut mental.
• Es valorarà el domini de l’idioma anglès, parlat i escrit.
Per a qualsevol aclariment sobre la convocatòria, les persones interessades podran dirigir-se a Beatriz Alonso, e-mail .
Presentació d’instàncies.- Les sol·licituds, formalitzades d’acord amb el model que s’adjunta en l’annex I, juntament amb el currículum i els documents que acrediten els mèrits al·legats, s’hauran de presentar al Registre General de la Universitat Jaume I o per qualsevol dels procediments establits en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, en el termini de 10 dies naturals a partir de l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 10 al 19 de desembre de 2011, a.i.}
A la sol·licitud s’haurà d’afegir la següent documentació:
• Una fotocòpia del DNI.
• Currículum, amb els mèrits justificats documentalment.
En l’apartat «Codi» de la sol·licitud haurà de figurar el número: 13833.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia