viernes, 30 de diciembre de 2011

subvencions destinades a l’adquisició i reposició d’instruments musicals, per a l’exercici 2012.

Conselleria de Governació - Conselleria de Gobernación
ORDE 14/2011, de 26 de desembre, de la Conselleria de Governació, de convocatòria de subvencions destinades a l’adquisició i reposició d’instruments musicals, per a l’exercici 2012. [2011/13170]
ORDEN 14/2011, de 26 de diciembre de la Conselleria de Gobernación, de convocatoria de subvenciones destinadas a la adquisición y reposición de instrumentos musicales, para el ejercicio 2012. [2011/13170]
Primer.- Convocar, en règim de concurrència competitiva, la concessió de subvencions, dins dels límits pressupostaris que s’aproven per a la finalitat mencionada, destinades a les associacions musicals sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana, per a l’adquisició i reposició d’instruments musicals durant l’exercici 2012.
Sext.- Aprovar les bases per les quals es regix la present convocatòria, incloses com a annex I d’esta orde, així com els models que figuren com a annex III i V.
ANNEX I Bases de la convocatòria pública de subvencions destinades a l’adquisició i reposició d’instruments musicals, per a l’exercici 2012.
Primera. Objecte de les subvencions. 1. La present convocatòria, en règim de concurrència competitiva, té com a objecte la concessió de subvencions a les associacions musicals sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana destinades a l’adquisició i reposició, durant l’exercici 2012, de qualsevol tipus d’instruments musicals per a la seua utilització en la banda de música i escola de música o escola d’educands de què siguen titulars.
2. L’import de les subvencions regulades en la present convocatòria, en cap cas podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o altres recursos, superen el cost de l’adquisició subvencionada a desenrotllar pel beneficiari.
De la mateixa manera, els que hagen obtingut ajudes en qualsevol de les quatre convocatòries anteriors per a este mateix fi, també podran ser beneficiàries de les subvencions previstes en esta convocatòria, si bé la suma d’allò que s’ha concedit en el període referit i l’ajuda a percebre
en el present exercici no podrà en cap cas superar l’import global màxim establit, per a cada tipus d’ajuda, en l’apartat 2 d’esta base.
Tercera. Sol·licitants i requisits. 1. Podran sol·licitar estes subvencions les associacions musicals de la Comunitat Valenciana que pretenguen adquirir instruments musicals objecte d’esta convocatòria durant l’any 2012, sempre que de conformitat amb el que preveu l’article 13.1 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, complisquen els requisits següents:
a) Que en el moment de la finalització del termini de presentació de sol·licituds de la present convocatòria, figuren inscrites en el corresponent Registre d’Associacions o Registre de Fundacions, dins de l’àmbit de la Comunitat Valenciana, com a associacions o fundacions, sense ànim de lucre, la finalitat de les quals siga la divulgació i promoció cultural de la música.
b) Que formen part de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
...
Quarta. Formalització de les sol·licituds i termini de presentació. 1. La sol·licitud es formalitzarà en l’imprés que figura com a annex II de la present orde. Este imprés de sol·licitud, degudament subscrit pel o la representant legal de l’associació musical, junt amb la documentació ressenyada en la base quinta d’esta convocatòria, aniran dirigits a la Conselleria de Governació, el domicili de la qual està ubicat al carrer Historiador Chabás, núm. 2, DP 46003 de la ciutat de València, i que té la següent seu electrònica: https://sede.gva.es o www.gva.es.
2. La sol·licitud, junt amb els annexos i la documentació exigida en les bases de la convocatòria, es podrà presentar en el Registre General de la Conselleria de Governació, en el domicili abans indicat, i en els registres de les direccions territorials de l’esmentada conselleria d’Alacant, al c/ Rambla Méndez Núñez, 41, 03002 Alacant; de Castelló, al c/ Major, 78 12001 Castelló; i de València, al c/ Historiador Chabás, núm. 2, 46003 València.
...
Així mateix, podrà realitzar-se la presentació telemàtica de les sollicituds, i per a això s’accedirà al catàleg de servicis públics interactius de la Generalitat accessibles a través de www.tramita.gva.es i se seleccionarà el servici corresponent.
...
3. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. L’incompliment del mencionat termini determinarà l’exclusió de la convocatòria.{del 31 de desembre de 2011 al 24 de gener de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia