viernes, 30 de diciembre de 2011

Subvenció a la construcció i remodelació de les infraestructures de les societats musicals de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2012.

Conselleria de Governació - Conselleria de Gobernación
Orde 15/2011, de 26 de desembre, de la Conselleria de Governació, de convocatòria de subvencions destinades a la construcció i remodelació de les infraestructures de les societats musicals de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2012. [2011/13171] Orde 15/2011, de 26 de desembre, de la Conselleria de Governació, de convocatòria de subvencions destinades a la construcció i remodelació de les infraestructures de les societats musicals de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2012. [2011/13171]
Primer. Convocar, en règim de concurrència competitiva, la concessió de subvencions, dins dels límits pressupostaris que s’aproven per a la dita finalitat, destinades al finançament de les obres necessàries de construcció i remodelació de les infraestructures de les societats musicals en l’àmbit de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2012.
ANNEX I Bases de la convocatòria de subvencions destinades a la construcció i remodelació de les infraestructures de les societats musicals de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2012.
Primera. Objecte de la subvenció.- La present convocatòria, en règim de concurrència competitiva, té com a objecte la concessió de subvencions destinades al finançament dels gastos derivats de la construcció o la remodelació de les infraestructures de les societats musicals de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2012.
Queden expressament excloses d’esta convocatòria aquelles obres de construcció o remodelació els projectes de les quals tinguen un cost superior a 75.000,00 € (setanta-cinc mil euros), inclòs l’import de l’Impost sobre el Valor Afegit aplicable.
Segona. Gastos subvencionables.- 1. Es podran subvencionar els gastos ocasionats per l’execució d’obres en les seus o en altres locals o dependències de les societats musicals que tinguen com a finalitat la remodelació, reforma, millora, adequació o modernització d’estos o de les seues instal·lacions.
2. Per a la realització d’estes obres de construcció o remodelació d’infraestructures les societats musicals beneficiàries podran subcontractar amb tercers fins al 100% de l’import d’estes, i en este cas caldrà ajustar-se al que disposa l’article 29 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, en relació amb l’article 68 del Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el reglament de desplegament de l’esmentada llei.
Tercera. Sol·licitants i requisits.- 1. Podran sol·licitar estes subvencions les societats musicals de la Comunitat Valenciana, sempre que, de conformitat amb el que preveu l’article 13.1 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, complisquen els requisits següents:
a) Que en el moment de la finalització del termini de presentació de sol·licituds de la present convocatòria, figuren inscrites en el corresponent Registre d’Associacions o Registre de Fundacions, dins de l’àmbit de la Comunitat Valenciana, com a associacions o fundacions, sense ànim de lucre, la finalitat de la qual siga la divulgació i promoció cultural de la música.
b) Que siguen titulars, en règim de propietat, del local on es vagen a realitzar les obres de construcció o remodelació objecte de la sol·licitud de subvenció.
Quarta. Formalització de les sol·licituds i termini de presentació.- 1. La sol·licitud es formalitzarà en l’imprés que figura com annex II de la present orde. Este imprés de sol·licitud, degudament subscrit pel o per la representant legal de la societat musical, junt amb la documentació ressenyada en la base quinta d’esta convocatòria, aniran dirigits a la Conselleria de Governació, el domicili de la qual està ubicat en el carrer Historiador Chabás, núm. 2, CP 46003 de la ciutat de València, i que compta amb la següent seu electrònica: https://sede.gva.es o
www.gva.es.
2. La sol·licitud, junt amb els annexos i la documentació exigida en les bases de la convocatòria, es podrà presentar en el Registre General de la Conselleria de Governació, en el domicili abans indicat, i en els registres de les direccions territorials de la dita Conselleria d’Alacant, en C/ Rambla Méndez Núñez, 41, 03002-Alacant; de Castelló, en C/ Major, 78 12001-Castelló de la Plana; i de València, en C/ Historiador Chabás, núm. 2, 46003-València.
Així mateix, podrà realitzar-se la presentació telemàtica de la sollicitud, i per a això s’accedirà al catàleg de Servicis Públics interactius de la Generalitat accessibles a través de www.tramita.gva.es i se seleccionarà el servici corresponent.
3. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. L’incompliment del dit termini determinarà l’exclusió de la convocatòria.{del 31 de desembre de 2011 al 24 de gener de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia