viernes, 30 de diciembre de 2011

Subvencions a les escoles de música dependents de corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana per al 2012

Conselleria de Governació - Conselleria de Gobernación
ORDE 17/2011, de 26 de desembre, de la Conselleria de Governació, de convocatòria de subvencions destinades a les escoles de música dependents de corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2012. [2011/13173]
ORDEN 17/2011, de 26 de diciembre, de la Conselleria de Gobernación, de convocatoria de subvenciones destinadas a las escuelas de música dependientes de corporaciones locales o de entidades privadas sin ánimo de lucro de la Comunitat Valenciana para el ejercicio 2012. [2011/13173]
Primer.- Convocar, en règim de concurrència competitiva, la concessió de subvencions, dins dels límits pressupostaris que s’aproven per a la dita finalitat, destinades a les escoles de música que impartixen ensenyances que no conduïxen a l’obtenció de títols amb validesa acadèmica o professional, inscrites al Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana, de titularitat de les corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre, per al finançament parcial dels gastos derivats de la contractació i de l’alta en la Seguretat Social del personal docent de les escoles de música, així com de gastos del personal no docent o d’altres gastos corrents de les dites escoles durant l’exercici 2012.
Sext. 1. Aprovar les bases per les quals es regix la present convocatòria, així com els models que figuren identificats com a annexos del III al VII i annexos del IX al XII.
2. Incloure com a annexos d’esta convocatòria els següents:
a) Annex I: bases de la convocatòria.
b) Annex II: sol·licitud general de subvenció.
c) Annex III: dades complementàries.
d) Annex IV: pressupost d’ingressos i gastos de l’escola de música.
e) Annex V: relació nominal del personal docent contractat de l’escola de música.
f) Annex VI: cursos de formació homologats del personal docent contractat de l’escola de música
g) Annex VII: dades relatives al director de l’escola de música.
h) Annex VIII: model de domiciliació bancària.
i) Annex IX: altres certificacions a aportar per les corporacions locals.
j) Annex X: declaracions responsables i autoritzacions a aportar per les entitats privades.
k) Annex XI: justificació de la subvenció a presentar per les corporacions locals. Subvencions destinades a escoles de música dependents de corporacions locals o entitats privades sense ànim de lucre, per a 2012.
l) Annex XII: justificació de la subvenció a presentar per les entitats privades. Subvencions destinades a escoles de música dependents de corporacions locals o entitats privades sense ànim de lucre, per a 2012.
ANNEX I
Bases de la convocatòria de subvencions destinades a les escoles de música dependents de corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre per a l’exercici 2012.
Primera. Objecte de la subvenció. La present convocatòria té com a objecte la concessió de subvencions destinades a les escoles de música que impartixen ensenyances que no conduïxen a l’obtenció de títols amb validesa acadèmica o professional, inscrites al Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana, de titularitat de les corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre, per tal de contribuir al finançament parcial dels gastos derivats de la contractació i de l’alta en la Seguretat Social del personal docent de les escoles de música, així com dels gastos del personal no docent o d’altres gastos corrents de les esmentades escoles durant l’exercici 2012.
Segona. Sol·licitants i requisits. 1. Podran sol·licitar estes subvencions les corporacions locals i les entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana, que siguen titulars d’escoles de música, sempre que de conformitat amb el que preveu l’article 13.1 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es complisquen els requisits següents:
a) Que en el moment de la finalització del termini de presentació de sol·licituds de la present convocatòria, les escoles de música figuren inscrites com a tals en la secció específica del Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana, d’acord amb el que disposen l’article 27 de la Llei 2/1998, de 12 de maig, Valenciana de la Música, i l’article 9 de l’Orde de 4 de gener de 1994, de la Conselleria d’Educació i Ciència, reguladora de les escoles de música, de dansa i de música i dansa (DOGV núm. 2196, de 31 de gener de 1994).
b) Que les persones titulars de les escoles de música privades acrediten la seua condició d’entitat sense ànim de lucre.
c) Que en el cas d’haver sigut beneficiàries del mateix tipus d’ajudes en l’exercici anterior, hagen presentat la corresponent justificació.
d) Que hagen iniciat l’activitat abans del dia 3 de novembre de 2011.
e) Que disposen de personal docent contractat i donat d’alta en la Seguretat Social per al curs 2011-2012, abans del dia 3 de novembre de l’any 2011.
Tercera. Formalització de les sol·licituds i termini de presentació 1. La sol·licitud es formalitzarà en l’imprés que figura com a annex II de la present orde. Dit imprés de sol·licitud, degudament subscrit per la persona representant legal de la corporació local o entitat privada sense ànim de lucre titular de la corresponent escola de música, junt amb la documentació ressenyada en la base quarta d’esta convocatòria, aniran dirigits a la Conselleria de Governació, el domicili de la qual està ubicat al carrer Historiador Chabàs, núm. 2, DP 46003 de la ciutat de València, i que té la següent seu electrònica: https://sede.gva.es o www.gva.es.
2. La sol·licitud, junt amb els annexos i la documentació exigida en les bases de la convocatòria, es podrà presentar al Registre General de la Conselleria de Governació, al domicili abans indicat, i als registres de les direccions territorials de l’esmentada Conselleria d’Alacant, a la rambla Méndez Núñez, 41, 03002 Alacant; de Castelló, al carrer Major, 78, 12001 Castelló de la Plana, i de València, al carrer Historiador Chabàs, núm. 2, 46003 València.
Així mateix, podrà realitzar-se la presentació telemàtica de les sollicituds, i per a això s’accedirà al Catàleg de Servicis Públics Interactius de la Generalitat accessibles a través de <www.tramita.gva.es> i se seleccionarà el servici corresponent.
3. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. L’incompliment de l’esmentat termini determinarà l’exclusió de la convocatòria.{DEL 31 DE DESEMBRE DE 2011 AL 24 DE GENER DE 2012, A.I.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia