lunes, 26 de diciembre de 2011

ajudes a les entitats locals valencianes per al desenrotllament d’actuacions d’acollida i integració de persones immigrants així com de reforç educati

Federació Valenciana de Municipis i Províncies - Federación Valenciana de Municipios y Provincias
Convocatòria del 23 de desembre del 2011 de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, d’ajudes a les entitats locals valencianes per al desenrotllament d’actuacions d’acollida i integració de persones immigrants així com de reforç educatiu (eixos d’acollida, educació, ocupació, servicis socials i sensibilització), durant l’exercici 2011. [2011/13084] Convocatoria de 23 de diciembre de 2011 de la Federación Valenciana de Municipios y Provincias, de ayudas a las entidades locales valencianas para el desarrollo de actuaciones de acogida e integración de personas inmigrantes así como de refuerzo educativo (ejes acogida, educación, empleo, servicios sociales, sensibilización), durante el ejercicio 2011. [2011/13084]
BASES DE LA CONVOCATÒRIA
Primera. Objecte. Cofinançament del cost de les actuacions de les entitats locals en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana destinades a promoure l’acollida, la integració i el reforç educatiu de les persones immigrants durant l’exercici 2011.
Segona. Beneficiaris. Les entitats locals de la Comunitat Valenciana que formen part de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), i que promoguen l’acollida i la integració dels immigrants així com el seu reforç educatiu.
Tercera. Requisits de les entitats beneficiàries. Podran ser beneficiàries de les subvencions establides en el conveni les entitats locals de la Comunitat Valenciana que formen part de l’FVMP i que complisquen els requisits següents:
1. Que l’entitat local tinga més d’un 5% de població immigrant empadronada a data 01/01/2010 en el territori del seu àmbit d’actuació.
2. Que l’entitat local dispose de Pla d’Immigració, en el territori del seu àmbit d’actuació.
3. Que l’entitat local tinga un servici permanent d’atenció als immigrants (servicis de traducció, orientació, mediació, informació, etc.).
4. Que l’entitat local cofinançe el projecte d’actuació atenent als percentatges següents:
- Percentatge del 10% de cofinançament si té censats menys de 20.000 habitants.
- Percentatge de 20% de cofinançament si té censats més de 20.000 habitants i menys de 100.000.
- Percentatge del 30% de cofinançament si té censats més de 100.000 habitants.
En tot cas, l’FVMP finançarà els projectes d’actuació de les entitats locals valencianes, tenint com a límit màxim allò que s’ha estipulat en el conveni subscrit el 23 de desembre de 2011 entre l’FVMP i la Conselleria de Justícia i Benestar Social.
...
Novena. Lloc de presentació de la instància i documentació. La documentació haurà de presentar-se en horari laboral de 9.00 a 14.00 hores, en el Registre General de l’FVMP, ubicat en l’adreça postal C/ Guillem de Castro núm. 46– 1r 46001– València.
...
Desena. Terminis de presentació. La Resolució del secretari general de la FVMP de 9 de desembre de 2011 per la que la FVMP avançava a les Entitats Locals valencianes els esborranys de les Convocatòries i la sol·licitud i Annexos exigits, perquè la documentació original requerida fora omplida per les Entitats locals, revisada per la FVMP i posada en valor de la Conselleria de Justícia i Benestar Social abans del 31 de desembre de 2011, va donar lloc a què el termini improrrogable de presentació de la sol·licitud i de la documentació requerida en els annexos 1, 2, 3, 4, 5, 6, i 7 finalitzara el 19 de desembre 2011 i fora esmenada fins al 22 de desembre de 2011 com a data màxima, amb l’advertència que, si no ho feren, s’arxivarà l’expedient sense més tràmit. En tot cas, la FVMP presentarà la documentació original de la justificació del gasto i resta de la documentació requerida a la Conselleria abans del 31 de desembre de 2011.
El termini per a la presentació de la Memòria a què fa referència l’apartat i) de la base novena de les presents Bases serà com a data límit el 10 de gener de 2012. A més de presentar-se en format escrit en el Registre General de l’FVMP, haurà de remetre’s en format electrònic, sent necessari que el format electrònic permeta el tractament de les dades presentades, a l’adreça « inmigracion2011EJES@fvmp.org ». Si la Memòria estiguera incompleta, l’FVMP comunicarà a l’entitat sol·licitant les deficiències perquè siguen esmenades fins al 17 de gener de 2011 com a data màxima, amb l’advertència que, si no ho fera, s’arxivarà l’expedient sense més tràmit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia