miércoles, 21 de diciembre de 2011

FVMP: ajudes a les entitats locals valencianes per al finançament del personal derivades del funcionament dels servicis municipals d’atenció a les per

Convocatòria d’ajudes a les entitats locals valencianes per al finançament de les despeses de personal derivades del funcionament dels servicis municipals d’atenció a les persones en situació de dependència en l’exercici 2012.
[2011/12745]
Convocatoria de ayudas a las entidades locales valencianas para la financiación de los gastos de personal derivados del funcionamiento de los servicios municipales de atención a las personas en situación de dependencia en el ejercicio 2012. [2011/12745]
Bases de la convocatòria
1. Objecte.- La present convocatòria té com a objecte: Finançar, d’acord amb allò que s’ha establit a continuació, els costos salarials corresponents al període comprés entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2012, del personal adscrit als servicis municipals d’atenció a la dependència la titularitat dels quals recaiga en les entitats locals radicades en el territori de la Comunitat Valenciana, i que complisquen els requisits establits en la base segona de la present convocatòria.
No seran subvencionables els períodes temporals en què dit personal no estiga efectivament contractat, ni aquells en què no hi haja continuïtat en la prestació del servici per no haver-se cobert les baixes que es produïsquen.
El nombre de treballadors a adscriure a cada servici municipal d’atenció a la dependència queda establit en l’annex II.
2. Beneficiaris i criteris. Per a la selecció i distribució de les ajudes entre les entitats locals de la Comunitat Valenciana beneficiàries, es tindran en compte els criteris següents:
1. Que es tracte d’una entitat local de les relacionades en l’annex I de la present convocatòria.
2. Que l’entitat local acredite, per mitjà de certificat expedit per l'òrgan competent, l’existència d’un servici d’atenció a persones en situació de dependència, amb la seua adscripció dels mitjans materials necessaris per al seu funcionament correcte (locals, mobiliari, equip informàtic, connexió ADSL, i personal de suport). En aquells casos en què el SMAD atenga més d’un municipi es garantirà l’existència de mitjans informàtics actualitzats, amb connexió a Internet, en cada un dels municipis. Si no n’hi ha es posarà a disposició del/de la treballador/a social un ordinador portàtil amb connexió a Internet.
3. Que l’entitat local on s’ubica el servici d’atenció a la dependència atenga la població situada davall la seua cobertura poblacional, d’acord amb el que establix l’annex II de la present convocatòria. Qualsevol variació de cobertura poblacional, necessitarà l’autorització prèvia de la Conselleria de Justícia i Benestar Social.
4. Així mateix, l’entitat local haurà d’acreditar, d’acord amb l’assignació de personal tècnic resultant, establida en l’annex II de la present resolució, la contractació de personal amb dedicació exclusiva a les actuacions referides en matèria d’atenció a la dependència.
Les persones que s’incorporen al sistema després del 31.12.2009 hauran d’estar en possessió de la Diplomatura en Treball Social.
5. L’entitat local haurà de designar una persona responsable amb l’objecte d’exercir funcions d’interlocució i coordinació amb els corresponents òrgans de la Conselleria de Justícia i Benestar Social amb funcions específiques relacionades amb la promoció de l’autonomia personal i l’atenció a les persones en situació de dependència, independentment de la seua adscripció o no a la corresponent unitat local d’atenció a la dependència.
La distribució de l’ajuda a les entitats locals es realitzarà en funció del nombre de treballadors/es destinats/des al referit servici d’acord amb la quantia màxima assignada per treballador-a/any, que ascendirà en 2012 a la suma de 29.395,42 €, i amb el nombre màxim establit en l’annex II de la present convocatòria.
3. Presentació de la sol·licitud d’ajudes. La sol·licitud de l’ajuda per part de l’entitat local es dirigirà al Registre General de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, en el carrer de Guillem de Castro, 46-1r (46001 València) que s'ha d’ajustar al model de sol·licitud (annex III) i adjuntar el certificat de compliment de requisits (annex IV).
4. Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 22 de desembre de 2011 al de gener de 2012, a.i.}
La Federació Valenciana de Municipis i Províncies revisarà les sollicituds perquè totes les dades exigides en la convocatòria figuren en l’expedient. Si la sol·licitud estiguera incompleta, l'FVMP comunicarà a l’entitat sol·licitant les deficiències perquè siguen esmenades amb l’advertència que, si no ho feren, s’arxivarà l’expedient sense més tràmit. www.fvmp.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia