jueves, 29 de diciembre de 2011

programa per a finançar estades en centres de dia per a persones majors dependents en l’any 2012.

Conselleria de Justícia i Benestar Social - Conselleria de Justicia y Bienestar Social
ORDE 12/2011, de 16 de desembre, de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, per la qual es regula i convoca el programa per a finançar estades en centres de dia per a persones majors dependents en l’any 2012. [2011/13143]
ORDEN 12/2011, de 16 de diciembre, de la Conselleria de Justicia y Bienestar Social, por la que se regula y convoca el programa para financiar estancias en centros de día para personas mayores dependientes en el año 2012. [2011/13143]
Ajudes per a finançar estades en centres de dia per a persones majors dependents
1. Objecte.- L’objecte de la present orde és convocar ajudes per a finançar estades en centres de dia per a persones majors dependents per a l’any 2012.
2. Beneficiaris.- Les ajudes convocades per mitjà de la present orde van destinades a persones que hagen sigut beneficiàries d’ajuda en convocatòries anteriors i mantinguen les condicions que van donar lloc a estes, en especial acreditar que no disposen de mitjans suficients per a fer front al cost de la plaça en un centre de dia per a persones majors dependents.
3. Requisits.- És requisit imprescindible ser beneficiari d’estes ajudes durant l’any 2010 o 2011.
Podran sol·licitar la ratificació de la seua ajuda per a l’any 2012, sempre que acrediten el manteniment de les condicions que van donar lloc a la concessió de l’ajuda, d’acord amb el que establix l’article 4.2 de la present orde, presentant la documentació a què es referix l’article 5 de la present orde.
4. Preus de les places, acreditació d’insuficiència de recursos, determinació de la quantia de l’ajuda i servicis i prestacions que inclou.- 1. El preu de la plaça, i per tant les quanties que serviran de base per al càlcul de les ajudes per a l’exercici 2012, serà de 845 euros mensuals, IVA i la resta d’impostos exigibles inclosos.
2. Per a acreditar la insuficiència de recursos econòmics per a afrontar els costos de l’estada en un centre de dia per a la tercera edat, es consideraran els ingressos provinents dels rendiments del treball, de capital mobiliari i immobiliari, d’activitats econòmiques de qualsevol tipus, així com els saldos positius dels guanys patrimonials i les ajudes percebudes d’institucions públiques o qualsevol altra forma d’ingressos. ...
Lloc i termini de presentació de les sol·licituds
7. Lloc de presentació.- Les sol·licituds de ratificació d’ajudes es presentaran, junt amb la
documentació requerida en l’article 5 de la present orde, en la direcció territorial de la Conselleria de Justícia i Benestar Social de la província de residència del sol·licitant, sense perjuí del que establix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
8. Termini de presentació de sol·licituds.- El termini de presentació de les sol·licituds s’iniciarà a partir de l’endemà de la publicació de la present orde i finalitzarà el 31 de gener de 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia