miércoles, 28 de diciembre de 2011

subvencions en matèria de drogodependències i altres trastorns addictius per a l’exercici 2012.

Conselleria de Sanitat - Conselleria de Sanidad
ORDE 13/2011, de 22 de desembre, de la Conselleria de Sanitat, per la qual convoca subvencions en matèria d’atenció i prevenció de les drogodependències i altres trastorns addictius per a l’exercici 2012 i n’aprova les bases reguladores. [2011/13080]
ORDEN 13/2011 de 22 de diciembre de 2011, de la Conselleria de Sanidad, por la que se convocan y se aprueban las bases reguladoras de subvenciones en materia de atención y prevención de las drogodependencias y otros trastornos adictivos para el ejercicio 2012. [2011/13080]
Primer.- Convocar subvencions en matèria de drogodependències i altres trastorns addictius gestionades per la Direcció General d’Ordenació i Assistència Sanitària de la Conselleria de Sanitat per a l’exercici 2012.
Segon.- Aprovar les bases reguladores per les quals es regix la convocatòria que s’efectua mitjançant esta orde, així com el model de sol·licitud i els documents complementaris que s’inclouen com a annexos.
ANNEX I Bases de les subvencions destinades al finançament de despeses corrents i d’inversió de recursos d’atenció i prevenció de les drogodependències i altres trastorns addictius
Primera. Objecte.- L’objecte d’estes bases és regular les subvencions destinades al finançament de despeses corrents dels centres, servicis i programes següents:
a. Els centres i programes de reinserció social de drogodependents.
b
. Els centres d’intervenció de baixa exigència (CIBE).
c.
Les unitats de prevenció comunitària en conductes addictives.

d.
Les unitats de valoració i suport en drogodependències i altres programes específics d’atenció a drogodependents amb problemes penals, inclosa l’atenció directa en comissaries.

e. Els programes de prevenció de les drogodependències i altres addiccions, sempre que els facen, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, institucions sense finalitat lucrativa.
f. Els recursos destinats exclusivament a l’atenció del joc patològic.
g.
Els programes duts a terme per associacions d’autoajuda en matèria d’al
coholisme.
Segona. Requisits dels beneficiaris.- 1. Poden sol·licitar les subvencions que regula este annex les entitats locals i les entitats sense finalitat lucrativa que siguen titulars de centres
o servicis, o gestionen programes i activitats en matèria de prevenció, atenció, rehabilitació o reinserció social de drogodependents o altres tipus d’addiccions en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, sempre que no hi haja cap de les causes de prohibició que regula l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Quan es tracte d’unitats de prevenció comunitària en conductes addictives les subvencions només podran ser sol·licitades per entitats locals.
...
Conselleria de Sanitat (al carrer del Misser Mascó, 31, de València) i en la pàgina web www.san.gva.es
Huitena. Lloc i termini.- 1. Els interessats poden presentar les sol·licituds en el Registre General de la Conselleria de Sanitat, al carrer de Misser Mascó, 31, de València, i també en els Servicis Territorials de Sanitat, situats a Alacant (c/ Girona, 26, 03001), Castelló de la Plana (c/ Hort dels Corders, 12, 12001) i València (Gran Via Ferran el Catòlic, 74, 46008), o de qualsevol altra de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
2. Si s’envia per correu certificat, la presentació de la documentació en l’oficina de correus s’ha de fer d’acord amb el que disposa la Llei 43/2010, de 30 de desembre, del Servici Postal Universal, des Drets dels Usuaris i del Mercat Postal, en sobre obert, a fi que l’exemplar destinat a la Conselleria de Sanitat siga datat i segellat abans de ser certificat.
En el cas que la sol·licitud no estiga datada i segellada per l’oficina de correus, s’entén com a data vàlida de presentació la de l’entrada del Registre de la Conselleria de Sanitat.
3. El termini de presentació de les sol·licituds de subvenció regulades en esta orde és d’un mes comptador a partir de l’endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 29 de desembre de 2011 al 28 de gener de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia