jueves, 29 de diciembre de 2011

ajudes per a la realització d’auditories energètiques en comunitats de regants de la Comunitat Valenciana (PAE4+)

RESOLUCIÓ de 30 de novembre de 2011, del president de l’Agència Valenciana de l’Energia, per la qual es convoquen ajudes per a la realització d’auditories energètiques en comunitats de regants de la Comunitat Valenciana en el marc del Pla d’Acció de l’Estratègia d’Estalvi i Eficiència Energètica (PAE4+) per a l’any 2011. [2011/13136] RESOLUCIÓN de 30 de noviembre de 2011, del presidente de la Agencia Valenciana de la Energía, por la que se convocan ayudas para la realización de auditorias energéticas en comunidades de regantes de la Comunitat Valenciana en el marco del Plan de Acción de la Estrategia de Ahorro y Eficiencia Energética (PAE4+) para el año 2011. [2011/13136]
1. Objecte i àmbit L’objecte d’esta resolució és convocar les ajudes de l’Agència Valenciana de l’Energia per a l’exercici 2011, destinades a la realització d’auditories energètiques en comunitats de regants de la Comunitat Valenciana, dins del marc del Pla d’Acció 2008-2012 de l’Estratègia d’Estalvi i Eficiència Energètica a Espanya (PAE4+), que va aprovar el Govern en el Consell de Ministres de data 20 de juliol de 2007, i d’acord amb el conveni de col·laboració subscrit entre l’Agència Valenciana de l’Energia i l’Institut per a la Diversificació i Estalvi d’Energia, de data 28 de març de 2008, que establix les bases reguladores per a la consecució dels objectius d’estalvi i eficiència energètica recollits en la present resolució.
Este programa té la finalitat de promoure la realització d’estudis que definisquen les principals característiques de les entitats de reg, les principals infraestructures i els diferents punts crítics de consum energètic existent. Tot això, amb l’objectiu de proposar mesures per a millorar l’eficiència energètica i l’estalvi, tant d’energia com econòmic.
2. Beneficiaris. 1. Podran ser beneficiaris d’estes ajudes les entitats de reg de la Comunitat Valenciana. Es definixen com a entitats de reg les comunitats de regants i les empreses que tinguen responsabilitat en la gestió de l’aigua per a reg agrícola.
2. Els beneficiaris hauran de tenir la seu social a la Comunitat Valenciana i els estudis s’hauran de fer sobre instal·lacions ubicades en l’esmentat territori.
6. Actuacions susceptibles de suport.- Serà objecte d’ajuda la realització d’auditories energètiques en les entitats de reg de la Comunitat Valenciana. Estos estudis seran fets per empreses col·laboradores seleccionades per l’Agència Valenciana de l’Energia i hauran de desenvolupar-se segons el protocol d’auditories en comunitats de regants elaborat per l’Institut per a la Diversificació i Estalvi d’Energia.
Es consideraran costos elegibles a efectes d’ajuda els treballs externs de consultoria facturats per l’empresa col·laboradora establida en esta resolució d’ajudes, excloent-hi l’IVA.
No seran subvencionables aquells estudis que haja recolzat o realitzat directament l’AVEN, en convocatòries anteriors.
7. Presentació de sol·licituds. 1. Els sol·licitants hauran de presentar la documentació següent:
a) Sol·licitud Sol·licitud normalitzada, emplenada en imprés-paper facilitat per l’Agència Valenciana de l’Energia, o bé fent servir el programa informàtic disponible en la pàgina web de l’agència www.aven.es.
Les sol·licituds s’adequaran als models normalitzats i s’ompliran utilitzant els mitjans electrònics i/o telemàtics proporcionats per l’AVEN i disponibles a través de l’adreça d’Internet indicada anteriorment.
...
8. Lloc de presentació de sol·licituds i termini. 1. Les sol·licituds i la documentació annexa podran presentar-se en la seu de l’Agència Valenciana de l’Energia a València, carrer de Colom, núm. 1, 4a planta. També podran presentar-se en les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En el cas que s’optara per presentar la sol·licitud en una oficina de correus, haurà de fer-se en sobre obert perquè la instància siga datada i segellada per l’oficina de correus abans de ser certificada.
2. El termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta disposició en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. En tot cas, quan el dia concret de finalització del termini fóra dissabte* o inhàbil en el municipi en què residira l’interessat o en la seu de l’AVEN, es prorrogarà al primer dia hàbil següent.{del 30 de desembre de 2011 al 30* de gener}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia