lunes, 23 de abril de 2012

52 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca 2012.


Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca
Anunci de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca sobre aprovació de les Bases del 52 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca 2012.
ANUNCI
BASES DEL 52 CONCURS INTERNACIONAL DE PAELLA VALENCIANA DE SUECA
1. Podrà participar en el Concurs, prèvia invitació que cursarà l'organització, qualsevol cuiner professional, d'àmbit nacional i internacional, major d'edat, sempre que siga en representació d'una empresa d'hostaleria o entitat afí a la gastronomia i ho acredite amb la documentació corresponent.
2. La Comissió Organitzadora, que estarà integrada per l'alcalde, la regidora delegada del Concurs, i personal assessor designat per la Corporació, té potestat per a convidar als cuiners que anualment considere oportú que hagen de participar en el Concurs.
3. Per a l'edició d'enguany, la Comissió Organitzadora seleccionarà un màxim de 30 concursants.
4. El cuiner pot estar acompanyat d'un ajudant de cuina i l'organització els proporcionarà a cada un una invitació personal per al dinar.
5. El cuiner ha d'elaborar una paella de 15 racions, segons la recepta confeccionada pel Comité Organitzador del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, i avalada pel Club de Caps de Cuina de la Comunitat Valenciana.
6. La finalitat del Concurs és la implantació d'unes normes de màxima qualitat en la restauració, així com una major divulgació i reconeixement de la Paella Valenciana a escala internacional. A estos efectes, els participants en el Concurs que incloguen en la carta dels seus restaurants la paella valenciana, hauran d'elaborar-la d'acord amb la recepta a què fa referència la base anterior.
7. L'organització enviarà als cuiners convidats el formulari d'inscripció, que s'haurà de tornar al fax núm. 96 170 14 34 degudament emplenat amb totes les dades (nom, direcció, telèfon, fax, correu electrònic, així com el número de compte corrent al qual s'haja de realitzar l'ingrés) fins a les 14 h del 29 de juny d'enguany.
8. El Concurs tindrà lloc al passeig de l'Estació de Sueca, i s'iniciarà a les 10:30 hores del dimecres 12 de setembre de 2012.
9. Els cuiners participants hauran de vestir l'uniforme reglamentari, i en cas de representar a una casa regional, nacionalitat o país, podran presentar-se amb el vestit típic. Durant la preparació de la paella valenciana serà imprescindible la perfecta identificació de l'empresa o entitat concursant.
10. Els premis als quals es pot optar són el següents:
1r premi: 2.500 €
2n premi: 1.500 €
3r premi: 1.000 €
Als imports anteriors se'ls aplicaran els descomptes corresponents als impostos en vigor.
L'organització podrà concedir un màxim de 5 accèssits, als quals se'ls concedirà un pergamí.
11. Tots els premiats d'un any no podrà participar en l'edició del Concurs de l'any següent. Respecte a la resta de concursants no podran participar mentre estiguen cobertes les places en la següent edició del Concurs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia