jueves, 19 de abril de 2012

bases per a la concessió de subvencions per al desenrotllament d’accions i infraestructures bàsiques en matèria de consum per a l’exercici 2012.

Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç. ORDE 8/2012, d’11 d’abril, de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç, per la qual s’establixen les bases per a la concessió de subvencions per al desenrotllament d’accions i infraestructures bàsiques en matèria de consum per a l’exercici 2012. [2012/3690]
ORDEN 8/2012, de 11 de abril, de la Conselleria de Economía, Industria y Comercio, por la que se establecen las bases para la concesión de subvenciones para el desarrollo de acciones e infraestructuras básicas en materia de consumo para el ejercicio 2012. [2012/3690]
1. Objecte i àmbit. 1. L’objecte de la present orde és establir el règim de concessió d’ajudes, en concurrència competitiva, per al desenrotllament d’accions i infraestructures bàsiques en matèria de consum durant l’exercici 2012.
2. El règim d’ajudes serà aplicable tal com es determina en els articles següents.
3. Accions subvencionables 1. Les ajudes regulades en esta orde estan dirigides a recolzar les accions següents:
a) Gastos corrents i d’inversió duts a terme per les associacions i federacions de consumidors i usuaris inscrites en el Registre Públic d’Associacions de Consumidors i Usuaris de la Comunitat Valenciana, per a la realització d’actuacions en suport i defensa dels consumidors i usuaris.
b) Gastos corrents i d’inversió de les entitats locals de la Comunitat Valenciana destinats al funcionament, adequació i equipament de les OMIC acreditades per la Generalitat i de les juntes arbitrals de consum la titularitat de la qual siga compartida amb la Generalitat.
c) Gastos de manteniment de sistemes informàtics de comunicació, gestió i prestació de servicis. Només en este supòsit se subvencionarà tant les OMIC acreditades i les no acreditades de la Comunitat Valenciana.
2. Les ajudes per als gastos de què tracta el número anterior podran sol·licitar-se en relació amb els efectuats des de l’1 de gener fins al 15 d’octubre de 2012, sempre que reunisquen les restants condicions i requisits establits en la present orde.
3. L’import de les subvencions concedides en cap cas podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb subvencions o ajudes d’altres administracions públiques o d’altres ens públics o privats, supere el cost de l’activitat a desenrotllar pel beneficiari.
4. En relació amb les actuacions dutes a terme per associacions i federacions de consumidors i usuaris, només serà subvencionable l’IVA satisfet per l’adquisició de béns i servicis quan el beneficiari acredite, per mitjà de documentació expedida per l’Agència Estatal d’Administració Tributària, l’exempció o no subjecció al dit impost o que l’import de l’impost forma part del cost de l’actuació subvencionable, no sent susceptible de recuperació o compensació. En el cas que l’entitat sollicitant haja presentat tal documentació en exercicis anteriors davant de la Direcció General de Comerç i Consum, no serà necessari que la torne a presentar. Bastarà a fer constar esta circumstància en un escrit dirigit a esta Direcció General, firmat pel representant de l’entitat, manifestant expressament que la referida documentació es manté vigent.
4. Presentació de sol·licituds i termini. 1. Les sol·licituds per a l’obtenció de cada una de les ajudes regulades en esta orde hauran de presentar-se en imprés normalitzat independent, acompanyat de l’annex corresponent a l’ajuda sol·licitada.
Els documents podran obtindre’s en la pàgina web de la Generalitat [www.indi.gva.es/portal/opencms/es/Consumo] a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.
2. Les dites sol·licituds hauran de dirigir-se a la Direcció General de Comerç i Consum i es presentaran en el Registre General de la Conselleria d’Economia Indústria i Comerç, carrer de Colom, número 32, 46004 València, o en qualsevol altra de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú (d’ara en avant LRJAP).
3. La sol·licitud haurà d’acompanyar-se de la documentació que per a cada tipus d’ajuda s’establisca en l’article corresponent d’esta orde.
4. El termini de presentació de sol·licituds de les subvencions regulades en la present orde serà de vint dies hàbils, a comptar des de l’endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 20 d'abril al 14 de maig de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia