domingo, 22 de abril de 2012

Ajudes i Subvencions: Música, Festivals, Formació i Perfeccionament, ... IVM - Institut Valencià de la Música

RESOLUCIÓN de 26 de marzo de 2012, de la presidenta del IVM por la que se convocan subvenciones para festivales, cursos de perfeccionamiento, concursos, proyectos musicales de carácter singular, programación ayuntamientos y producción musical 2012.

_l2w8118 RESOLUCIÓN de 26 de marzo de 2012, de la presidenta del Instituto Valenciano de la Música, por la que se convocan subvenciones para la organización de festivales, cursos de perfeccionamiento musical, concursos, proyectos musicales de carácter singular, programación musical estable anual de los ayuntamientos y proyectos de producción musical para el año 2012. [2012/3817]
  Bases de la convocatòria publica per a la concessió d’ajudes per a l’organització de festivals, cursos de perfeccionament musical, concursos, projectes musicals de caràcter singular, programació musical estable anual dels ajuntaments i projectes de producció musical, durant l’any 2012 
Objecte, import i nombre d’ajudes.- La present convocatòria té com a objecte potenciar l’organització i realització de les següents activitats de caràcter musical que tinguen lloc durant l’any 2012:
a) Festivals.
b) Cursos de perfeccionament musical que es convoquen per a alumnes que, com a mínim, es troben cursant el grau superior.
c) Concursos.
d) Projectes musicals de caràcter singular.
e) Programació Musical estable anual dels ajuntaments, referida únicament a la de caràcter professional, en la que participen músics o entitats que es troben donats d’alta en l’epígraf corresponent de l’impost d’activitats econòmiques
f) Projectes de producció musical.
2. Podran admetre’s peticions la denominació del qual no coincidisca amb alguna de les enunciades en el número anterior, com ara «setmana», «cicle», «mostra», etc. sempre que el seu contingut essencial s’ajuste a què és habitual en les activitats objecte d’esta convocatòria.
3. Es podrà concedir un mínim de cinquanta-cinc i un màxim de seixanta-huit ajudes; en cap cas l’import de qualsevol d’elles serà superior a 15.000 euros. La quantia de la totalitat de les ajudes a concedir no podrà excedir els 258.530 euros previstos en la línia de subvenció SE000068 del pressupost de l’Institut Valencià de la Música per al 2012, amb el desglossament següent:
– Per a l’organització i realització de festivals, cursos de perfeccionament musical, concursos i projectes musicals de caràcter singular, tots ells en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, fins a un màxim de 108.530 euros.
– Per a la programació musical estable anual dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana, fins a un màxim de 130.000 euros.
– Per a la realització dels projectes de producció musical, fins a un màxim de 20.000 euros.
Les quantitats no disposades de qualsevol dels tres apartats anteriors podran aplicar-se, de resultar això necessari, als que resulten deficitaris, sense que se supere mai globalment la quantitat màxima de 258.530 euros.
4. L’import de les ajudes regulades en la present convocatòria, en cap cas podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o altres recursos, superen el cost de l’activitat subvencionada a desenrotllar pel beneficiari.
Beneficiaris.- Dins dels límits pressupostaris i d’acord amb les condicions i criteris que establixen les presents bases, podran obtindre estes ajudes les administracions públiques, entitats, empreses i associacions radicades en la Comunitat Valenciana que organitzen alguna de les activitats objecte d’esta convocatòria durant l’any 2012, sempre que estes es desenrotllen en l’àmbit territorial d’esta Comunitat Autònoma. Excepcionalment, podran obtindre’s estes ajudes per a la realització de projectes de caràcter singular fora de l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, i només pel concepte d’ajuda al desplaçament, i podran ser sol·licitades també pels professionals de la música radicats a la Comunitat Valenciana que acrediten eixa condició d’acord amb la base quarta.
En el supòsit de l’activitat de Programació Musical estable anual, només podran obtindre estes ajudes els ajuntaments de la Comunitat Valenciana.
Pel que fa a les societats musicals i bandes de música, només podran obtindre estes ajudes per a les activitats musicals a què es referix la base primera, 1, que es porten a efecte en les seues instal·lacions socials, excloent les que protagonitzen les seues pròpies agrupacions o altres de similars pertanyents a qualssevol societats musicals.
Així mateix, la sol·licitud podrà presentar-se per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Generalitat, PROP, en la següent URL:<http://www.gva.es/portal/page/portal/inicio/procedimientos?idproc=176>. 

RESOLUCIÓN de 22 de marzo de 2012, de la presidenta del Instituto Valenciano de la Música, por la que se convocan becas para el perfeccionamiento de jóvenes músicos, durante el año 2012 y el curso académico 2012/2013. [2012/3815]

beques RESOLUCIÓN de 22 de marzo de 2012, de la presidenta del Instituto Valenciano de la Música, por la que se convocan becas para el perfeccionamiento de jóvenes músicos, durante el año 2012 y el curso académico 2012/2013. [2012/3815]
  Bases de la convocatòria de beques per a l’assistència a cursos de perfeccionament de jóvens músics, durant l’any 2012 i curs acadèmic 2012/2013 
Objecte.- La concessió d’estes beques té com a objecte facilitar l’assistència a cursos de perfeccionament musical durant l’any 2012 i curs acadèmic 2012/2013 en les condicions i casos previstos en la present convocatòria.
Beneficiaris.- 1. Podran sol·licitar estes beques les persones físiques que reunisquen els requisits següents:
a) Ser espanyol o nacional d’un estat membre de la Unió Europea i ser resident en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana, almenys durant els cinc anys anteriors a la publicació de la present convocatòria.
b) No haver complit vint-i-huit anys l’últim dia del termini establit per a la presentació de les sol·licituds. Per a les modalitats de direcció d’orquestra, direcció de cor, cant i composició, este límit s’elevarà a trenta-tres anys. Este requisit de límit d’edat, no s’exigirà en el cas que el sol·licitant haguera disfrutat d’una beca de perfeccionament semblant en qualsevol de les dos convocatòries anteriors.
c) Estar en possessió de la titulació superior de música o cant, en qualsevol de les seues especialitats. També podran optar a estes beques els que estiguen matriculats en l’últim curs de la seua especialitat instrumental o vocal.
d) Excepcionalment i subsidiàriament, podran optar a estes beques els aspirants que, sense posseir les titulacions referides, acrediten una trajectòria professional i artística d’especial interés en el camp de la interpretació musical. La Comissió Tècnica Avaluadora citada en la base quinta, en atenció a la documentació assenyalada en els apartats a), c) i d) de la base quarta, 3, i al seu caràcter extraordinari, decidirà si admet o no les sol·licituds d’estos casos excepcionals.
e) No trobar-se en cap de les circumstàncies relacionades en l’apartat 2 de l’article 13 de la Llei General de Subvencions, que es concreten en el model de declaració responsable inclòs en l’apartat M del model de sol·licitud.
Els sol·licitants hauran de reunir els requisits exigits en les bases de la convocatòria al terme del termini de presentació de sol·licituds establit en la base quarta.
3. Estes beques es concediran exclusivament a persones físiques i seran indivisibles. La duració màxima s’establix en un curs acadèmic o any natural, si és el cas. 
Modalitats, nombre màxim i dotació d’estes beques.- La dotació d’estes beques es fixarà en funció d’estes dos opcions:
– Modalitat A): fins a un mes de duració, que deurà necessàriament correspondre a l’any 2012, en centres de formació i perfeccionament nacionals i internacionals i/o amb professors de reconegut prestigi, un màxim d’1.000 euros per beca, destinant-se a esta modalitat un màxim de 2.000 euros. L’import no disposat, cas de no adjudicar-se en la seua totalitat, passarà a la Modalitat B.
– Modalitat B): fins a un any de duració, que coincidirà amb l’any de convocatòria o curs acadèmic 2012/2013, en centres de formació i perfeccionament nacionals i internacionals i/o amb professors de reconegut prestigi, un màxim de 6.000 euros per beca, destinant-se a esta modalitat el crèdit restant.
Es concediran fins a un màxim de 2 beques de la modalitat A) i 20 beques de la modalitat B), de les que es reservarà un quota mínim de tres per als sol·licitants que desitgen treballar amb un professor de reconegut prestigi, per l’import màxim, en conjunt, de 66.290 € euros de la línia de subvenció SE000070 del capítol IV del pressupost de l’IVM per a l’any 2012.
Així mateix, la sol·licitud podrà presentar-se per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Generalitat, PROP, en la següent URL: <http://www.gva.es/portal/page/portal/inicio/procedimientos?id_proc=15852>.

RESOLUCIÓN de 8 de marzo de 2012, de la presidenta del Instituto Valenciano de la Música, por la que se convocan ayudas a la producción y edición discográfica para el año 2012. [2012/3820]

discdef RESOLUCIÓN de 8 de marzo de 2012, de la presidenta del Instituto Valenciano de la Música, por la que se convocan ayudas a la producción y edición discográfica para el año 2012. [2012/3820]
  Bases per a la concessió d’ajudes a la producció i edició discogràfica per a l’any 2012
Objecte.- Es convoquen ajudes a la producció i edició discogràfica que haurà de contindre majoritàriament obra de compositors valencians o estar interpretada per músics valencians, entenent-se a estos efectes com a tals tant els nascuts i/o residents en la Comunitat Valenciana, com aquells que exercixen el seu treball professional de manera continuada en este àmbit territorial.
Estes produccions i edicions hauran de comptar necessàriament amb el depòsit legal de 2012, any de la convocatòria, independentment del moment en què es publique esta resolució.
Beneficiaris.-  Podran optar a estes ajudes només els projectes presentats per les empreses discogràfiques o els professionals, que es troben donats d’alta en el corresponent epígraf d’activitats de producció i/o edició discogràfica.
Igualment, estes ajudes no podran aplicar-se a les empreses que operen en els sectors determinats en el punt 1 de l’article 1r del Reglament CE número 1998/2006, de la Comissió, de 15 de desembre de 2006 (DOUE número L 379, de 28 de desembre de 2006).
Nombre màxim i import d’estes ajudes.- 1. Es concedirà fins a un màxim de 9 ajudes, per un import màxim individual que no podrà superar el 50 per cent del cost total del projecte de producció i edició discogràfica presentat, i, en cap cas, la quantitat de 5.500 euros. Tampoc podrà superar-se, en el conjunt de les ajudes, l’import màxim convocat de 33.150 €.
Així mateix, la sol·licitud podrà presentar-se per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Generalitat, PROP, en la següent URL: <http://www.gva.es/portal/page/portal/inicio/procedimientos?id_proc=1569>.

*******************DISPOSICIO COMÚ****************************************
Presentació de sol·licituds.- 1. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar de l’endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 21 d'abril al 15 de maig de 2012,a.i.}
2. Les sol·licituds dirigides a l’Institut Valencià de la Música, podran presentar-se en l’Institut Valencià de la Música, a la plaça de Viriat, s/n, 46001 València; en la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport, avinguda de Campanar, 32, 46015 València, i en les direccions territorials de Turisme, Cultura i Esport d’Alacant (c/ Carratalá, 47, 03007 Alacant), Castelló de la Plana (av. del Mar, 23, 12003 Castelló de la Plana) i València (plaça Viriat, s/n, 46001 València). Igualment, utilitzant qualsevol dels mitjans previstos en l’article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, justificant la data d’imposició de l’enviament en l’oficina de correus o presentació en el Registre i anunciant a l’Institut Valencià de la Música la remissió de la sol·licitud, per mitjà de fax (al número 963 184 461) o telegrama en el mateix dia, només als efectes organitzatius.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia