lunes, 23 de abril de 2012

borsa de treball per a la contractació laboral temporal de monitors de natació i socorristes de les piscines municipals. Ajuntament de Villanueva de Castellón (Ribera Alta-València)

Ajuntament de Villanueva de Castellón
Edicte de l'Ajuntament de Villanueva de Castellón sobre convocatòria de borsa de treball per a contractació laboral temporal de monitors de natació i socorristes de les piscines municipals.

EDICTE

Per Resolució d'Alcaldia de data 29 de març de 2012, s'aprovaren les bases per a la constitució de borsa de treball per a la contractació laboral temporal de monitors de natació i socorristes de les piscines municipals.
El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals comptats a partir del següent al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província.{del 24 de abril al 8 de maig de 2012,a.i.}
Les bases de la present convocatòria es troben exposades al tauler d'edictes, a la Secretaria d'aquest Ajuntament i a la pàgina web:
www.villanuevadecastellon.es
Els successius anuncis relacionats amb esta convocatòria es publicaran al tauler d'anuncis i a la pàgina web:
www.villanuevadecastellon.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia