lunes, 23 de abril de 2012

programa experimental d'atenció extraordinària i reforç fora de l'horari lectiu, dirigit a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO amb dificultats en les matèries que s'especifiquen, durant el curs 2011-2012, en els instituts d'Educació Secundària de la Comunitat Valenciana.

Objecte i àmbit d’aplicació.-  Constituïx l’objecte de la present resolució l’autorització del programa experimental d’atenció extraordinària i reforç dirigit a l’alumnat de 3r i 4t d’Educació Secundària Obligatòria, en instituts d’Educació Secundària de la Comunitat Valenciana, que es realitzarà fora de l’horari lectiu durant el curs 2011-2012, d’acord amb les instruccions que s’establixen en els annexos I i II de la present resolució.
Objectiu i matèries.- 1. El present programa té com a objectiu principal la superació per part de l’alumnat de 3r i 4t d’Educació Secundària Obligatòria de determinades matèries, per mitjà d’estratègies de motivació, individualització i seqüenciació dels aprenentatges en el marc d’un programa experimental realitzat fora de l’horari lectiu, al mateix temps que es promou la investigació i la innovació educativa com a principi de qualitat en l’atenció a l’alumnat amb necessitat de reforç educatiu, per a detectar bones pràctiques que puguen ser difoses posteriorment a la comunitat educativa.
2. Les matèries que poden ser objecte del present programa són les següents:
– Matemàtiques.
– Castellà: Llengua i Literatura.
– Valencià: Llengua i Literatura.
– Llengua estrangera: Anglés.
Modalitats.-  S’establixen dos modalitats de realització del programa:
1. Modalitat A: Atenció extraordinària i reforç durant els mesos de maig i juny de 2012, les instruccions de la qual es troben descrites en l’annex I.
2. Modalitat B: Atenció extraordinària i reforç durant els mesos de juny i juliol de 2012, les instruccions de la qual es troben descrites en l’annex II.
Destinataris.- 1. Podran participar voluntàriament en este programa els instituts d’Educació Secundària de titularitat de la Generalitat. S’exclouran de la modalitat A els grups d’aquells centres que tinguen autoritzat, durant el curs 2011-2012, un programa experimental d’ampliació de l’horari escolar per a 3r i 4t d’ESO en les matèries que són objecte del present programa, en què coincidisca el professorat i l’alumnat.
Sol·licituds, documentació i termini de presentació.- 1. Els directors i les directores dels instituts d’Educació Secundària que desitgen participar en la present convocatòria hauran de dirigir a la Direcció General d’Educació i Qualitat Educativa, sítia en l’avinguda de Campanar núm. 32 (46015) de València ...
3. S’enviarà via telemàtica una còpia de la sol·licitud i del projecte per a la realització del programa en el centre, dirigida al correu electrònic: <programa_exit@gva.es>
4. El termini de presentació de la documentació per a participar en el programa dins de la modalitat A finalitza el dia 27 d’abril de 2012.
5. El termini de presentació de la documentació per a participar en el programa dins de la modalitat B finalitza el dia 18 de juny de 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia