miércoles, 18 de abril de 2012

borsa d’ocupació per a substitucions temporals d’auxiliar de clínica, a les residències de personas majors dependents d’Aldaia, Carlet i Silla.

Conselleria de Justícia i Benestar Social. RESOLUCIÓ de 10 d’abril de 2012, de la Subsecretaria de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, per la qual es convoca la constitució de laborsa d’ocupació per a substitucions temporals en llocs de treballs d’auxiliar de clínica, a les residències de personas majors dependents d’Aldaia, Carlet i Silla, a la província de València.
[2012/3602]
RESOLUCIÓN de 10 de abril de 2012, de la Subsecretaría de la Conselleria de Justicia y Bienestar Social, por la que se convoca la constitución de la bolsa de empleo para sustituciones temporales en puestos de trabajos de auxiliar de clínica, en las residencias de personas mayores dependientes de Aldaia, Carlet y Silla, en la provincia de Valencia. [2012/3602]
Primer.- Convocar la constitució de la borsa d’ocupació temporal específica per a la contractació del personal laboral temporal en els llocs d’auxiliar de clínica amb destinació a la província de València, en les residències de persones majors dependents d’Aldaia, Carlet i Silla, que tinguen com a objecte la substitució del personal per incapacitat temporal, permís per maternitat, adopció o acolliment de menors, permís per matrimoni, permís per lactància, reduccions de jornada, llicències sense retribució, plans de vacacions, permisos sindicals, permisos per campanya electoral i acumulació de tasques o la realització d’una obra o la prestació d’un servici determinat, en llocs d’atenció directa de l’àmbit de la Direcció Territorial de Justícia i Benestar Social de València, d’acord amb el que establix l’Orde de 17 de gener de 2006, de l’anterior Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques.
Característiques dels llocs:
Conselleria de Justícia i Benestar Social
Direcció Territorial de València
Categoria : Auxiliar de clínica
NA : L
Grup : D
Titulació : Auxiliar d’infermeria o equivalent*
---------------------------------------
* Es considera equivalent:
Tècnic de cures auxiliars d’infermeria (grau mitjà de la branca sanitària)
Tècnic auxiliar d’infermeria (primer grau de branca sanitària)
Sext.- 1. Els aspirants han de presentar la sol·licitud d’inscripció, el full de l’autobaremació, la documentació acreditativa dels mèrits al·legats i l’acreditació de la titulació requerida.
2. La documentació requerida s’ha de presentar en el termini de 10 dies hàbils, comptador des de l’endemà de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana {del18 al 27 d'Abril de 2012,a.i..}, en la Direcció Territorial de la Conselleria de Justícia i Benestar Social de València, situada en l’avinguda Baró de Càrcer, 36, o en qualsevol de les oficines públiques que preveu l’article 38 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia