miércoles, 11 de abril de 2012

bases per a la concessió de subvencions per al suport a la participació en el sistema arbitral de consum per a l’exercici 2012.

ORDE 6/2011, de 2 d’abril, de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç, per la qual s’establixen les bases per a la concessió de subvencions per al suport a la participació en el sistema arbitral de consum per a l’exercici 2012. [2012/3461]
ORDEN 6/2012, de 2 de abril, de la Conselleria de Economía, Industria y Comercio, por la que se establecen las bases para la concesión de subvenciones para el apoyo a la participación en el sistema arbitral de consumo para el ejercicio 2012. [2012/3461]
1. Objecte, règim de concessió i beneficiaris de les ajudes. 1. L’objecte d’esta orde és aprovar les bases per a la concessió directa d’ajudes per a donar suport a la participació en el Sistema Arbitral de Consum, en funció del grau d’intensitat d’esta.
2. Les ajudes previstes en esta orde es concediran de forma directa, conforme a l’article 22.2.c) de la LGS, per la necessitat de garantir el funcionament tripartit, normativament previst, del sistema arbitral de consum com a via de resolució extrajudicial de conflictes que s’alinea amb el mandat que l’article 51.1 de la Constitució Espanyola dirigix a tots els poders públics, consistent a garantir, per mitjà de procediments eficaços, el principi rector de la política social i econòmica de la defensa dels consumidors i usuaris. Açò permet apreciar la concurrència de les raons d’interés públic i social que, amb caràcter excepcional, el mencionat article considera que justifiquen l’aplicació de l’esmentat procediment de concessió directa.
3. Podran ser beneficiaris de les ajudes els subjectes següents, que desenrotllen la seua activitat en l’àmbit de la Comunitat Valenciana i no estiguen sotmesos a les prohibicions establides en l’article 13 de la LGS:
– Les associacions i federacions de consumidors i usuaris que es troben inscrites en el Registre Públic d’Associacions de Consumidors i Usuaris de la Comunitat Valenciana i que estiguen al corrent de les obligacions derivades d’esta inscripció.
– Les associacions d’empresaris o professionals, legalment constituïdes, que actuen a la Comunitat Valenciana.
– Les corporacions de Dret Públic.
4. Presentació de sol·licituds, documentació i termini. 1. Les sol·licituds per a l’obtenció de les ajudes, regulades en esta orde hauran de dirigir-se a la Direcció General de Comerç i Consum i es presentaran segons model normalitzat en el Registre General de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç, carrer Colom número 32, codi postal 46004 València, o en qualssevol altra de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú (d’ara en avant LRJAP).
... Així mateix, podrà realitzar-se la presentació telemàtica de les sollicituds i per a això s’accedirà al catàleg de Servicis Públics Interactius de la Generalitat, accessibles a través de: www.tramita.gva.es, i se seleccionarà el servici corresponent.
4. El termini de presentació de sol·licituds serà el següent:
Des de l’1 d’octubre de 2012 fins al 5 d’octubre de 2012, per a les actuacions realitzades des de l’1 de gener de 2012 fins al 30 de setembre de 2012.
Des del 3 de desembre de 2012 fins al 14 de desembre de 2012, per a les actuacions realitzades des de l’1 d’octubre de 2012 fins al 7 de desembre de 2012.
Les sol·licituds que es presenten fora del termini establit no seran admeses a tràmit, i es resoldrà la seua inadmissió per extemporaneïtat.
En la segona sol·licitud d’ajuda no caldrà a aportar la documentació assenyalada en els apartats a), b) i c), sempre que continue vigent i no haguera experimentat variació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia