miércoles, 25 de abril de 2012

subvencions, a través de la sol·licitud única, vinculades al règim de pagament únic, altres ajudes directes a l'agricultura i la ramaderia, ajudes agroambientals i d'indemnització compensatòria per a l'any 2012


Apartat 1r. Disposicions que establixen les bases reguladores de les ajudes convocades
A les presents ajudes s’aplica el que preveu l’Orde 4/2012 de 20 de març, de la consellera d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, per la qual s’establixen les bases reguladores aplicables al conjunt d’ajudes incloses en la sol·licitud única dins del marc de la Política Agrícola Comuna (PAC) a la Comunitat Valenciana, durant el període 2012-2013 (DOCV nº 6745, de 30.03.2012). Així mateix, tal com s’establix en l’article 2 de l’orde, resulten aplicables la norma de referència que s’hi arreplega com qualsevol altra que siga aplicable.
Apartat 4t. Termini de presentació de la sol·licitud única.- Tal com ho prescriu l’article 84 del Reial Decret 202/2012, de 23 de gener, la sol·licitud única s’efectuarà amb el contingut mínim previst en l’annex I del reial decret abans esmentat que s’arreplega en els impresos que es facilitaran a les oficines de la Conselleria d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua i en les entitats col·laboradores.
1. Tal com es preveu en l’article 87 del Reial Decret 202/2012 de 23 de gener, la sol·licitud única haurà de presentar-se en el període comprés entre el dia 1 de febrer i 30 d’abril, en qualsevol dels llocs previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
El període de comunicació de les cessions de drets regulades en l’article 29.2 del Reial Decret 1680/2009, de 13 de novembre, sobre l’aplicació del règim de pagament únic en l’agricultura i la integració de determinades ajudes agrícoles a partir de l’any 2010, podrà practicar-se entre l’1 de novembre i fins a sis setmanes abans de la finalització del termini de presentació de la sol·licitud única de l’any següent.
No obstant això, quan el canvi de titularitat siga per motiu d’herències, jubilacions en què la persona cessionària dels drets siga un familiar de primer grau del cedent, programes aprovats de cessament anticipat, incapacitat laboral permanent, fusions o escissions i canvis de personalitat jurídica, així com les modificacions dels arrendaments deguts a canvis de titularitat, es notificaran a les autoritats competents, abans de la data límit del termini de presentació de la sol·licitud única.
Ajudes agroambientals 20.000.000 €
Ajudes a la indemnització compensatòria 2.500.000 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia