viernes, 27 de abril de 2012

convocatòria, per a l’any 2012, dels préstecs bonificats amb càrrec al Fons Financer de l’Estat per a la Modernització de les Infraestructures Turístiques (FOMIT), en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.


Objecte. L’objecte de la present resolució és convocar per a l’exercici 2012 els denominats préstecs bonificats a càrrec del Fons Financer de l’Estat per a la Modernització de les Infraestructures Turístiques (en endavant, FOMIT) d’acord, amb el que preveu el Reial Decret 937/2010, de 23 de juliol, pel qual es regula el mencionat Fons, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.
Beneficiaris. 1. Podran ser beneficiaris d’estos préstecs: Les entitats locals enumerades en l’article 3 de la Llei 7/1985, de
2 abril, de Bases del Règim Local, els organismes autònoms locals, les entitats públiques empresarials locals i les societats mercantils locals.

Finalitat. 1. Els plans de renovació i modernització de destinacions turístiques madures que porten a terme paral·lelament les administracions locals i per les empreses turístiques privades en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, tindran el suport financer del FOMIT.
2. En cap cas es podran concedir ajudes a càrrec del FOMIT que puguen tindre per efecte l’atorgament, a una o més empreses, d’avantatges que puguen donar lloc al falsejament de la competència en el mercat interior i que siguen susceptibles d’afectar els intercanvis comercials entre els estats membres.
3. Als efectes de l’aplicació de l’esmentat Reial Decret 937/2010, de 23 de juliol, tindran la consideració de destinacions turístiques madures, en atenció als recursos turístics i oferta turística reglada de què disposen, els que reunisquen almenys tres de les següents característiques:
a) Sobrecàrrega urbanística i ambiental.
b) Sobreexplotació de recursos.
c) Obsolescència dels equipaments turístics.
d) Escassa inversió del sector turístic privat.
e) Oferta i demanda turística estabilitzada o decreixent.
Projectes finançables. 1. Seran finançables aquells projectes orientats a la modernització de les destinacions turístiques madures, a la reforma o rehabilitació dels equipaments turístics municipals o els entorns urbans i naturals de la destinació, els quals podran contindre una o diverses de les actuacions següents:
a) Construcció, ampliació, renovació o remodelació d’infraestructures públiques municipals.
b) Instal·lació, substitució o reparació d’equipaments turístics.
c) Establiment, ampliació o millora de servicis públics municipals que milloren l’oferta turística.
d) Inversions dirigides a recuperar la qualitat ambiental i paisatgística de les destinacions i a reduir la densitat urbanística de les zones turístiques així com les que faciliten la modernització de les destinacions turístiques.
2. En cap cas seran finançables gastos corrents, reestructuracions de passiu o refinançaments, ni projectes ja executats.

Terminis i Lloc de presentació de sol·licituds. 1. Les sol·licituds de préstec amb càrrec al Fons financer de l’Estat per a la Modernització de les Infraestructures Turístiques (FOMIT) podran ser presentades fins al dia 15 de juny de 2012 inclusivament.
La no-presentació en l’esmentat termini comportarà la inadmissió de les sol·licituds.
2. Les sol·licituds hauran de presentar-se, dins del termini assenyalat en l’apartat anterior, en qualsevol oficina de les entitats de crèdit adherides a la línia de mediació turisme que corresponga, de l’Institut de Crèdit Oficial, que consten en el web de l’esmentat Institut: <http://www.ico.es>,
3. Una vegada presentada davant de l’entitat de crèdit corresponent, també s’haurà de presentar una còpia segellada per l’entitat esmentada, amb tota la documentació presentada i exigida per la present convocatòria, en la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport, a través de l’Agència Valenciana del Turisme. (Av. Aragó 30, planta 8a, 46021 de València).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia