miércoles, 11 de abril de 2012

Concurs Escolar 2011/2012 Consumópolis 7: La publicitat: compres o et compren?. premis de la Generalitat de la fase autonòmica.

ORDE 5/2012, de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç, per la qual es convoquen els premis de la Generalitat de la fase autonòmica del Concurs Escolar 2011/2012 Consumópolis 7: La publicitat: compres o et compren?. [2012/3460]
ORDEN 5/2012, de 2 de abril, de la Conselleria de Economía, Industria y Comercio, por la que se convocan los premios de la Generalitat de la fase autonómica del Concurso Escolar 2011/2012, Consumópolis 7: La publicidad: ¿compras o te compran?. [2012/3460]
1. Objecte de la convocatòria. 1. L’objecte d’esta orde és convocar, en règim de concurrència competitiva, els premis de la Generalitat de la fase autonòmica del Concurs Escolar 2011-2012 Consumópolis 7: La publicitat: compres o et compren?.
2. Les bases reguladores del concurs es poden consultar en el seu web, www.consumopolis.es, en el web de l’Institut Nacional de Consum, www.consumo-inc.es, o en el web de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç, www.indi.gva.es.
4. Participants. 1. Només poden optar als premis de la Generalitat de la fase autonòmica i accedir a la fase nacional del concurs els equips dels centres educatius, públics, concertats o privats de la Comunitat Valenciana, que posseïsquen els requisits següents:
a) Estar inscrits dins del termini i la forma escaients en el registre de participants del joc Consumópolis 7, de conformitat amb les bases segona i tercera de les bases reguladores del concurs.
b) Haver completat, tots els integrants de l’equip, el recorregut per la ciutat de Consumópolis, de la manera detallada en les instruccions de participació que figuren en el portal d’Internet de Consumópolis.
c) Haver elaborat el cartell publicitari i obtindre’n la fitxa virtual, de la manera detallada en les instruccions de participació que figuren en el portal d’Internet de Consumópolis.
2. Hi ha tres nivells de participació:
Nivell 1: tercer cicle d’Educació Primària.
Nivell 2: primer i segon curs d’Educació Secundària Obligatòria.
Nivell 3: tercer i quart curs d’Educació Secundària Obligatòria.
5. Sol·licituds i documentació. 1. Les sol·licituds es dirigiran a la Direcció General de Comerç i Consum i es presentaran segons el model normalitzat en el Registre de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç (carrer de Colom, núm. 32, codi postal 46004, València), o de qualsevol de les altres formes que s’establixen en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
Així mateix, es pot efectuar la presentació telemàtica de les sollicituds a través del catàleg de servicis públics interactius de la Generalitat accessibles a través de www.tramita.gva.es i seleccionant el servici corresponent.
...
3. El termini per a la presentació de les sol·licituds començarà l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana [*DOCV nº 6751 / 11.04.2012] i conclourà el 30 de març de 2012. ¿*?
4. Els treballs es poden presentar en qualsevol de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana. En el cas que un treball realitzat en valencià resulte guanyador i puga passar a la fase nacional, la Direcció General de Comerç i Consum en farà la traducció al castellà.
5. La presentació de la sol·licitud de participació en el concurs suposa l’acceptació expressa de totes les bases d’esta convocatòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia