viernes, 8 de febrero de 2013

conveni col·lectiu per a les empreses que tinguen adjudicada per mitjà de contracte amb alguna administració pública, la gestió de residències de tercera edat, centres de dia, residències maternoinfantils i servici d’ajuda a domicili de titularitat pública a la Comunitat Valenciana (Codi: 80000305011997)

Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació - RESOLUCIÓ de 10 de gener de 2013, de la Subdirecció General de Relacions Laborals de la Direcció General de Treball, Cooperativisme i Economia Social, per la qual es disposa el registre i publicació del text del conveni col·lectiu per a les empreses que tinguen adjudicada per mitjà de contracte amb alguna administració pública, la gestió de residències de tercera edat, centres de dia, residències maternoinfantils i servici d’ajuda a domicili de titularitat pública a la Comunitat Valenciana (Codi: 80000305011997). [2013/1017]
RESOLUCIÓN de 10 de enero de 2013, de la Subdirección General de Relaciones Laborales de la Dirección General de Trabajo, Cooperativismo y Economía Social, por la que se dispone el registro y publicación del texto del convenio colectivo para las empresas que tengan adjudicada mediante contrato con alguna administración pública, la gestión de residencias de tercera edad, centros de día, residencias materno-infantiles y servicio de ayuda a domicilio de titularidad pública en la Comunitat Valenciana (Código: 80000305011997). [2013/1017]
Conveni col·lectiu laboral per a les empreses que tinguen adjudicada, per mitjà de contracte amb alguna administració publica, la gestió de residències de tercera edat, centres de dia, centres dona 24 hores, centres d’acollida i servici d’ajuda a domicili de titularitat pública, en la Comunitat Valenciana
CAPÍTOL I
Article 1. Àmbit funcional
.- El conveni col·lectiu serà aplicable en totes aquelles empreses que tinguen adjudicada, per mitjà de contracte amb alguna administració pública, la gestió de residències de tercera edat, centres de dia, centres de dona 24 hores, centres d’acollida de dones maltractades i servicis d’ajuda a domicili de titularitat pública, ja siguen municipals, provincials, autonòmics o estatals.
Queden expressament exclosos de l’àmbit d’aplicació d’este conveni, les residències de la tercera edat de propietat privada i les empreses que realitzen cures sanitàries específiques com a activitat fonamental, entenent esta exclusió sense perjuí de l’assistència sanitària a les persones usuàries com a conseqüència dels problemes propis de la seua edat.
Article 2. Àmbit territorial.- Este conveni tindrà el seu àmbit d’aplicació en tot el territori de la Comunitat Valenciana.
Article 3. Àmbit personal.- Queden compresos en l’àmbit del conveni tots els treballadors que presten els seus servicis en les empreses afectades per este conveni.
Article 4. Vigència i duració.- El conveni col·lectiu entrarà en vigor des de l’1 de gener de 2011, i tindrà vigència fins al 31 de desembre de 2013, amb independència de la data en què siga firmat o del dia que siga publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV).
...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia