martes, 23 de septiembre de 2014

1 Conservador/a de Museu, adscrit al Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles. (Llicenciat en Història o Història de l’Art; Grau en Arqueologia, Història o Història de l’Art o equivalents.). Ajuntament de Banyoles (Girona)

De conformitat amb el que disposa l’article 90 i següents del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament del Personal al servei de les Entitats locals, es fa públic que, per acord de la Junta de Govern Local de la Corporació de data 1 de setembre de 2014, s’ han aprovat les bases i la convocatòria que han de regir les proves selectives del procediment per al nomenament, com a funcionari interí, d’una persona com a Conservador/a de Museu, adscrit al Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles, el text íntegre de les quals ha estat publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Girona núm. 175, de 15 de setembre de 2014, i al taulell d’anuncis electrònic de l’Ajuntament.    (https://seu.banyoles.cat/)  {del 24 de setembre al 13 d'octubre de 2014, a.i.}
-----------------------
Primera.- Objecte de la Convocatòria. L’objecte de la convocatòria és la selecció d’una persona com a personal funcionari interí per a ocupar, amb caràcter temporal, un nomenament de funcionari/ària interí/na, un lloc de treball de conservador (tècnic superior de museus) del 
Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles, mitjançant el procediment de concurs-oposició, amb una jornada de treball a temps complet de 37,5 hores setmanals.
Segona.- Funcions del lloc de treball. Tal com disposa el decret 232/2001 (DOGC, nº3471, del 12/9/2001) sobre el personal tècnic i directiu de museus, les funcions d’un tècnic superior (conservador) de museus han de ser:
a) La planificació i la proposta d’adquisicions museístiques
b) L’inventari, la documentació, la catalogació, la protecció i la conservació dels fons del museu.
c) La gestió del moviment d’objectes dins el Museu i dels préstecs a d’altres museus per a exposicions.
d) La coordinació i el control del personal encarregat de vetllar per la integritat de les col·leccions i la seguretat del museu. 
e) La planificació i l’execució o el control de les activitats de restauració dels objectes del museu.
f) La conceptualització i el control tècnic de projectes d’exposició.
g) La participació en l’elaboració de projectes museològics i de qualsevol altre pla director del museu.
h) La planificació i l’execució de programes de recerca d’interès per al museu.
i) La planificació i l’avaluació d’estudis de públic.
j) La planificació i el control de les publicacions del museu.
k) La planificació, l’execució i l’avaluació de programes i activitats pedagògiques i de difusió.
l) El peritatge i la taxació d’objectes d’acord amb el que estableix l’article 14.2 de la Llei 17/1990, de 2 de setembre, de museus. 
m) Gestió de la correspondència i arxiu de documents, interns o externs, generats per l’equipament, incloent arxiu fotogràfic  i audiovisual.
n) Gestió de la biblioteca, i atenció a les consultes del seu fons.
o) El seguiment i la coordinació de les intervencions arqueològiques de la comarca.
p) Qualsevol altra activitat o funció de caràcter museològic que li delegui la direcció o que li sigui encomanada pels òrgans  de govern del museu. 
Tercera.- Condicions dels aspirants: Per a prendre part en el procediment de selecció serà necessari:
a) Tenir ciutadania espanyola d’acord amb la legislació vigent.
b) Haver complert 16 anys el dia que acabi el termini de presentació de sol·licituds i no haver superat l’edat de la jubilació 
forçosa.
c) Estar en possessió del títol de Llicenciat en Història o Història de l’Art; Grau en Arqueologia, Història o Història de l’Art o  equivalents. En cas de presentació d’altres títols equivalents, l’aspirant haurà d’aportar un certificat oficial d’equivalència  de les titulacions presentades.
d) No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi el normal desenvolupament de la funció.
e) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari de cap administració, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de les  funcions públiques.
f) Estar en possessió del títol acreditatiu del nivell de suficiència de català (C), de la Secretaria de política lingüística, superior  o equivalent. Els aspirants que no puguin acreditar la possessió d’aquest títol hauran de superar la prova que es realitzarà  el mateix dia en què es dugui a terme la prova de coneixements i/o prova pràctica i la valoració dels mèrit i per la qual  cosa seran citats degudament.
g) No trobar-se incurs/a en causes de incapacitat o incompatibilitat senyalades en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, de  incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.
Quarta. Presentació de sol·licituds: Les instàncies sol·licitant prendre part en el procés de selecció s’han de presentar en el registre general de l’Ajuntament,  dins del termini improrrogable de 20 dies naturals des del següent a la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la  Generalitat de Catalunya i s’han d’adreçar al Sr. Alcalde President.{del 24 de setembre al 13 d'octubre de 2014, a.i.} Les instàncies també podran presentar-se en qualsevol de  les formes que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992 de Regim Jurídic de les Administracions públiques i del
Procediment  Administratiu comú. Les posteriors publicacions es faran a la Pàgina Web de l’Ajuntament de Banyoles (e-tauler i seu  electrònica de l’Ajuntament, (https://seu.banyoles.cat/).
Els aspirants han de manifestar en aquest document que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a la base  tercera.
Les sol·licituds han d’anar acompanyades d’un currículum vitae de l’aspirant, de fotocòpies compulsades del DNI i dels  permisos i títols acadèmics exigits a la base tercera i de la documentació acreditativa dels mèrits que s’al·leguin per a la fase  de concurs. Tots els documents s’han de presentar mitjançant fotocòpies degudament compulsades.
Protecció de dades de caràcter personal. Amb la formalització i presentació de la sol·licitud, els/les aspirants donen el seu  consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per a prendre part a la convocatòria i per a  la resta de la tramitació del procés selectiu, d’acord amb la normativa vigent.
Les bases es trobaran a disposició de les persones interessades a la seu electrònica de l’Ajuntament.
Quan les instàncies no siguin presentades en el Registre General d’aquest Ajuntament, l’aspirant haurà d’anunciar l’enviament al servei de recursos humans, mitjançant fax o correu electrònic, dins del període de presentació d’instàncies.
Les persones aspirants que no aportin els certificats o títols esmentats sobre el coneixements de llengua catalana, hauran de realitzar una prova de nivell de caràcter obligatori i eliminatori. El resultat de la prova serà d’apte i no apte.
La documentació acreditativa de coneixements de llengua s’haurà de presentar dins del termini de presentació de sol·licituds. 
Si això no fos possible, l’acreditació es podrà fer en qualsevol moment del procés selectiu i fins al mateix dia de la prova corresponent, però prèviament a la seva realització.
Si alguna de les sol·licituds no adjuntés la documentació preceptiva per a formar part de la convocatòria, es requerirà la persona interessada per tal que en el termini de 10 dies hàbils ho esmeni o acompanyi els documents. Si no ho fes es podrà procedir, sense cap altre tràmit, a l’arxiu de la sol·licitud i serà exclòs de possibles aspirants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia