jueves, 18 de septiembre de 2014

14 agents del cos de la policia local, escala bàsica, 10 pel torn lliure i quatre pel torn de mobilitat, i formació de borsa de treball. Ajuntament de Gandia (La Safor).


Bases per a la selecció de 14 agents del cos de la Policia Local de l’Ajuntament de Gandia, escala bàsica, de les quals deu (10) del torn lliure per oposició lliure i quatre (4) del torn de mobilitat i formació de borsa de treball
Primera. Objecte de la convocatòria. És objecte de la present convocatòria la provisió en propietat com a funcionari de carrera de 14 places d’agent de policia local, vacants en la plantilla de l’Ajuntament de Gandia, provinents de l’oferta d’ocupació pública de 2013. Es cobriran 10 d’aquestes pel torn lliure, mitjançant el sistema d’oposició lliure, i quatre pel torn de mobilitat, mitjançant concurs, així com de la formació d’una borsa de treball.
El nombre de places convocades en torn lliure podrà augmentar amb les vacants que es produïsquen amb anterioritat a la celebració de les proves selectives, dins dels límits establerts legalment.
Les places que en el torn de mobilitat quedaren desertes, incrementaran les vacants a cobrir pel torn lliure.
Segona. Requisits dels aspirants. Per a ser admesos a la realització de les proves selectives, els aspirants hauran de reunir els següents requisits, referits al dia en què finalitze el termini d’admissió de sol·licituds:
1. Torn lliure:
a) Tenir la nacionalitat espanyola.
b) Estar en possessió del títol de Batxiller Superior, tècnic mitjà, Formació Professional de segon grau o equivalent o complides les condicions per a obtindre’l en la data que finalitze el termini de presentació d’instàncies. L’equivalència haurà de ser reconeguda per l’administració competent i degudament acreditada en este sentit pels aspirants.
c) No patir malaltia o defecte físic que impedisca l’exercici de les funcions, d’acord amb els quadres d’exclusions mèdiques que s’assenyalen en els annexos d’aquestes bases, i tindre una estatura mínima d’1,65 metres els homes i 1,60 metres les dones.
d) Tenir complits 18 anys i no haver-ne complit 36. Només als efectes de l’edat màxima, es compensarà el límit amb els serveis prestats anteriorment a l’Administració local com a policia local o auxiliar de policia local.
e) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l’Estat, de les comunitats autònomes o de les entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de funcions públiques.
f) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de les classes B en condicions per a accedir al permís BTP, i A,que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 kW o una relació potència/pes no superior a 0,16 kW/kg.
g) No tenir antecedents penals per delictes dolosos o tenir-los cancel·lats.
2. Torn de mobilitat:
...
Tercera. Presentació d’instàncies i documentació annexa
Presentació d’instàncies. Les instàncies per a sol·licitar prendre part en el concurs o en l’oposició, segons el torn pel qual es desitge accedir, es dirigiran a l’alcalde president de l’Ajuntament, i s’han de presentar en el Registre General o en la forma que preveu l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. El termini de presentació és de 20 dies hàbils, a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte d’aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del EstadoEn les instàncies els aspirants hauran de manifestar que reuneixen tots els requisits exigits.
Drets d’examen. A les instàncies hauran d’adjuntar resguard acreditatiu del pagament dels drets d’examen, la quantia dels quals importa la quantitat de 50 euros. El pagament podrà efectuar mitjançant ingrés en el compte IBAN ES0621002197000200306878 de la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona «La Caixa», OP de Gandia, a nom de l’Ajuntament de Gandia, o bé mitjançant gir postal o telegràfic. En aquest cas es consignarà en la instància el número de gir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia