lunes, 15 de septiembre de 2014

1 plaça d'interventor/a (subgrup A1) -per concurs-, del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. (Lleida)

Consell Comarcal del Pla d'Urgell ANUNCI sobre aprovació de les bases de la convocatòria de la plaça d'interventor/a del Consell Comarcal del Pla d'Urgell.
1. Objecte. 1.1. Es convoca concurs lliure per a proveir, amb caràcter interí, una plaça vacant d’Interventor de la plantilla de personal funcionari del Consell Comarcal del Pla d’Urgell reservada a funcionaris amb habilitació de caràcter estatal, subescala intervenció, enquadrat al subgrup A1 de l’article 76 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic, amb nivell de complement de destinació.
1.2. Les retribucions d’aquesta plaça seran les que prevegin els pressupostos del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.
2. Condicions dels aspirants. Podran prendre part en el concurs els aspirants que reuneixin els següents requisits:
2.1. Ser espanyol o tenir la nacionalitat d’un dels altres països de la Unió Europea.
2.2. Haver complert 16 anys abans de finalitzar el termini de presentació d’instàncies.
2.3. No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de l’Administració Pública ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques.
2.4. No tenir cap malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixi l’exercici de les funcions.
2.5. Estar en possessió d’alguna de les titulacions següents: Llicenciat en Dret, Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, Llicenciat en Economia, Llicenciat en Ciències Actuarials i Financeres o el títol de grau corresponent.(art. 22 1174/1987).
2.6. Estar en possessió del certificat de nivell C de la Junta Permanent de Català o d’un altre equivalent que acrediti coneixements de nivell intermedi de llengua catalana. En cas contrari, immediatament abans de l’inici de la qualificació dels mèrits aportats, el Tribunal avaluarà mitjançant les proves que consideri oportunes el coneixement adequat de la llengua catalana en funció dels llocs a proveir. Aquestes proves tindran caràcter eliminatori i només els aspirants que siguin qualificats com a aptes passaran a la fase de concurs.
3. Publicitat. La publicació d’aquesta convocatòria i les seves bases s’efectua al Butlletí Oficial de la Província de Lleida i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i la resta de comunicacions relatives a aquesta concurrència s’efectuaran únicament al tauler d’anuncis i a la seu electrònica del Consell Comarcal del Pla d’Urgell. www.plaurgell.cat/
4. Instàncies i admissió. 4.1. Les instàncies en què es sol·liciti prendre part en el concurs hauran d’ésser presentades al Registre General del Consell Comarcal, d’acord amb el model que s’adjunta com a annex 1 d’aquestes bases, juntament amb la documentació acreditativa (original o fotocòpia fefaent) dels mèrits adduïts, durant el termini improrrogable de 20 (vint) dies hàbils comptats a partir del següent al de la última publicació d’aquest anunci al BOP i al DOGC.{del 13 de setembre al 6 d'octubre de 2014, a.i.}
4.2. Els aspirants manifestaran que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la base segona de la convocatòria, exceptuant, en el seu cas la condició sisena, i que es comprometen a prestar el jurament o la promesa tal com estableix el Reial Decret 707/1979, de 5 d’abril.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia