jueves, 18 de septiembre de 2014

ajudes per als centres d’educació especial, les unitats d’educació especial en centres ordinaris i els centres d’acció educativa singular (CAES), de titularitat de corporacions locals i privats concertats, per a l’adquisició de llibres de text i de material didàctic i informàtic en el curs 2014-2015. Conselleria d’Educació, Cultura i Esport


Primer. Objecte. 1. Es convoquen ajudes per als centres d’educació especial i les unitats d’educació especial en centres ordinaris de titularitat de corporacions locals i privats concertats a la Comunitat Valenciana, per a gastos corrents derivats de l’adquisició de llibres de text i material didàctic i informàtic adaptats a les necessitats del seu alumnat, d’acord amb els requisits i procediment que s’establix en l’annex I d’esta orde.
2. Es convoquen ajudes per als centres d’acció educativa singular (CAES) privats concertats de la Comunitat Valenciana, per a gastos corrents derivats de l’adquisició de llibres de text i material didàctic i informàtic, adaptats a les necessitats del seu alumnat, d’acord amb els requisits i procediment que s’establix en l’annex I d’esta orde.
3. Els centres, per mitjà del reciclatge, constituiran un fons de llibres de text i material didàctic i informàtic.
ANNEX I
Base 1. Objecte. 1. Els centres d’educació especial i les unitats d’educació especial en centres ordinaris de titularitat de corporacions locals i privats concertats a la Comunitat Valenciana podran sol·licitar una ajuda econòmica per a gastos corrents derivats de l’adquisició de llibres de text i de material didàctic i informàtic adaptats a les característiques i necessitats del seu alumnat.
2. Els centres d’acció educativa singular privats concertats, ateses les situacions socioeconòmiques de les famílies del seu alumnat, podran sol·licitar una ajuda econòmica per a gastos corrents derivats de l’adquisició de llibres de text i de material didàctic i informàtic.
3. Els llibres de text i el material didàctic i informàtic adquirit pels centres constituiran, per mitjà del reciclatge, un fons de llibres i material didàctic i informàtic.
Base 2. Requisits i obligacions dels centres beneficiaris. 1. Els centres que participen en esta convocatòria hauran de complir com a beneficiaris els requisits establits en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
2. Els centres beneficiaris hauran de complir les obligacions establides en l’article 14 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, així com la resta de disposicions que consten en esta orde.
Base 3. Model i termini de presentació de sol·licituds. 1. El model de sol·licitud es publica com a annex II d’esta orde.
Tant el model com les instruccions per a la tramitació de l’ajuda estaran disponibles en la pàgina web ‹ http://www.cece.gva.es/ocd/areacd/val/abc/ajudesllibres.asp ›.
2. Els centres hauran d’omplir la sol·licitud d’ajuda i l’informe estadístic de l’alumnat matriculat en el centre per al curs 2014-2015 que figura com a annex III d’esta orde. L’esmentada sol·licitud haurà de ser impresa i firmada i, junt amb la documentació establida en la base 4, serà dirigida a la Direcció General de Centres i Personal Docent i presentada preferentment en el registre d’entrada de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport o en els registres d’entrada de les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport o en qualsevol dels mitjans establits en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, i d’acord amb l’article 6.3 del Decret 130/1998, de 8 de setembre, del Govern Valencià, de registre d’entrada i eixida de sol·licituds, escrits, comunicacions i documents de l’Administració de la Generalitat Valenciana (DOGV 3339, 28.09.1998).
3. El termini de presentació de sol·licituds serà de quinze dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 19 de setembre a l' 11 d'octubre de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia