martes, 16 de septiembre de 2014

borsa de feina d’Educadors Socials, mitjançant el sistema de concurs de mèrits; per realitzar el program FORMA'T dirigit a l'integració de persones immigrants. AJUNTAMENT D'ARTÀ (Mallorca-Illes Balears)

BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA DE CREACIÓ D'UNA BORSA EXTRAORDINARIA DE TREBALL DE PERSONAL LABORAL ESPECIALITAT EDUCACIÓ SOCIAL PER DUR A TERME EL PROGRAMA FORMA'T A L'AJUNTAMENT D'ARTÀ.
Base 1a. Objecte de la convocatòria. L’objecte d’aquestes bases és regular la convocatòria d’una borsa extraordinària del cos facultatiu tècnic, escala humanística y de ciències socials, especialitat educació social per realitzar el program FORMA'T dirigit a l'integració de persones immigrants.
La selecció de les persones aspirants s’ha d’efectuar mitjançant un concurs, que ha de consistir en la valoració dels mèrits.
Base 2a. Lloc de treball. Lloc de treball: Educador/educadora social dins el program Forma't.
Base 3a. Jornada de treball. Jornada de treball serà de 30 hores setmanals .
Base 4a. Titulació exigida. Diplomatura en Educació Social o Títol de Grau en Educació Social.
Base 5a. Coneixement de la llengua catalana. Llengua catalana: Conèixer la llengua catalana amb un nivell de suficiència (nivell c). Aquest coneixement s’acredita documentalment o mitjançant la superació d'una prova de coneixements corresponent al nivell exigit, que té caràcter obligatori i eliminatori.
Base 6a. Requisits de participació a la convocatòria. A més de la titulació exigida a la base quarta i del coneixement del català nivell c segons la base cinquena, per prendre part en aquesta  convocatòria la persona aspirant ha de reunir els requisits següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici d'allò disposat en l'article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'EBEP, pel que fa a l'accés dels nacionals d'altres estats.
b) Posseir la capacitat psíquica i física per al desenvolupament de les tasques del lloc de treball a proveir.
c) Tenir complerts 16 anys i no excedir, si escau, l'edat màxima de jubilació forçosa.
d) No haver estat separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el cas del personal laboral, en què hagi estat separat/da o inhabilitat/da. En el cas de ser nacional d'un altre estat, no trobar-se inhabilitat/da o en situació equivalent ni haver estat sotmès/esa a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat i en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.
e) Posseir la titulació exigida i estar en condicions de tenir l'acreditació corresponent en la data en què acaba el termini de presentació de sol·licituds. Si aquesta titulació s’ha obtingut en un altre país, caldrà que estigui homologada pel Ministeri d’Educació.
El compliment de les condicions i els requisits exigits per poder participar en els processos selectius, així com els requisits específics dels diversos torns i convocatòries, s'ha de produir en la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se fins a la presa de possessió o contractació, segons el cas.
Base 8a. Presentació de sol·licituds. Les persones que desitgin prendre part en han de presentar una sol·licitud i la resta de documentació al registre general de l'Ajuntament de Artà o en alguna altra de les formes que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
El termini de presentació de sol·licituds serà de vuit dies naturals , comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el BOIB..{del 17 al 24 de setembre de 2014, a.i.}
Juntament amb la sol·licitud emplenada adequadament, les persones aspirants han d’adjuntar:
a. Fotocòpia del document nacional d’identitat o, en el cas de no ser espanyol, del document oficial acreditatiu de la personalitat(NIE, passaport o targeta de residència).
b. Fotocòpia compulsada del títol acadèmic exigit per formar part de la borsa del cos sol·licitat (anvers i revers del títol).
La sol·licitud haurà d'acompanyar-se de la documentació següent:
a) Índex dels documents que s'adjunten.
b) Currículum de la persona aspirant .
c) Fotocòpia del document nacional d'identitat o del passaport.
d) Fotocòpia de la titulació exigida a la base quarta d'aquesta convocatòria.
e) Fotocòpia del document que acrediti el coneixement de la llengua catalana que la persona aspirant al·legui per a l'exempció de la realització de la prova de nivell corresponent.
f) Fotocòpia dels documents que acrediten els mèrits que la persona aspirant desitgi fer constar per ser valorats pel tribunal qualificador en la fase de concurs.
Els mèrits que no s'acreditin documentalment en el moment de presentar la sol·licitud, o dins del termini que s'hagi fixat per fer-ho, no seran tinguts en compte pel tribunal i, per tant, no es valoraran.
Termini d'admissió: El termini d’admissió de sol·licituds per participar en aquest procés selectiu és de vuit dies naturals comptats a partir de l’endemà de la data de publicació del corresponent anunci de convocatòria al BOIB.{del 17 al 24 de setembre de 2014, a.i.}

www.arta.cat/  Plaça d'Espanya, 1, 07570 Artà, Illes Balears - 971 82 95 95

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia