lunes, 22 de septiembre de 2014

Campanya "Viu la teua Comunitat" (IVAJ.GVA JOVE) - Activitats de 2 dies - Activitats de 3 dies - Activitats de 4-5 dies

Campanya "Viu la teua Comunitat" (IVAJ.GVA JOVE) 
- Activitats de 2 dies 
- Activitats de 3 dies 
- Activitats de 4-5 dies

Objecte: Oferir als centres educatius la realització d'activitats programades de caràcter lúdic , cultural i esportiu per als estudiants, moltes de les quals amb la modalitat d'immersió lingüística en anglés, fins a juny de 2015
Interessats/Sol·licitants: Grups d'estudiants de tercer cicle d'educació primària, secundària, batxiller o cicles formatius amb un mínim de 25 participants (per cada grup de 25 persones d'un mateix centre, s'obtindrà una gratuïtat)
Requeriments
- Els grups han d'estar formats per un mínim de 25 participants.
- Els participants han de ser estudiants d'alguns dels nivells educatius anteriorment esmentats.
Termini de presentació: Els viatges es podran sol·licitar a partir del dia 15 de setembre, mentres hi haja disponibilitat de places.
On s'ha d'anar?

bandera_anglaterraCampanya "Viu la teua Comunitat" 

Com a novetat este any pots realitzar la gran majoria d'estes activitats baix la modalitat d'immersió lingüística en anglés!


L'Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove ha elaborat esta campanya dirigida a grups d'escolars, que inclou una gran varietat d'activitats (mediambientals, culturals, esportives, nàutiques i recreatives) d'1 a 4 dies de durada, que es duran a terme als voltants de les nostres instal·lacions.
Els albergs juvenils, estan distribuïts, de nord a sud, per tota la geografia valenciana, i n'hi ha tant a les comarques de l'interior, en paratges de muntanya, com a les comarques costaneres, molt prop de la mar. A més,  per les seues particulars característiques, els albergs,són uns llocs idonis per a la trobada de persones de diferents nacionalitats, races i cultures, i permeten aconseguir un clima i un ambient de convivència que possibilita l'intercanvi cultural i les experiències compartides.
Per duració:
                  
Por Albergue:

  • Alborache, Alberg Juvenil "Torre de Alborache"
 
  • Benicarló, Alberg Juvenil "Sant Crist del Mar"
 
  • Benicàssim, Alberg Juvenil "Argentina"
 
  • Moraira, Alberg Juvenil "La Marina"

  • Piles, Alberg Juvenil "Mar i Vent"
Calendari: de setembre de 2014 fins a juny de 2015 
INSCRIPCIONS
Per a realitzar la inscripció en el programa, caldrà enviar el formulari d’inscripció a l’adreça de correu electrònic:

turivaj_escolares@gva.es

Una vegada rebut el formulari, l’IVAJ.GVA JOVE es posarà en contacte amb el Centre i sol·licitarà informació addicional i el pagament del 30% del preu en els 20 dies següents, en concepte de reserva. L'incompliment d'este requisit suposarà la renúncia al viatge per part del grup. El 70% restant s'ingressarà com a màxim 15 dies abans del viatge. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia