martes, 16 de septiembre de 2014

1 Educador/a Social, adscrit a l'Àrea de Serveis Socials, com a personal laboral temporal a temps parcial. Ajuntament de Sant Climent de Llobregat (Barcelona)

... es convoca concurs-oposició,lliure per proveir una plaça d’un tècnic mitjà educador social, adscrit a l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, com a personal laboral fix a temps parcial per obra i servei per desenvolupar l’execució d’un projecte d’intervenció comunitària adreçat a la infància i adolescència.
Es fa pública la convocatòria que es regirà estrictament per les bases annexes.
ANNEX I : Bases del concurs amb proves per a la selecció d’un/a tècnic/a mitjà/na educador social, adscrit/a a l’àrea de serveis socials de l’ajuntament de sant climent de llobregat, com a personal laboral temporal a temps parcial
PRIMERA: Objecte i condicions de treball. L’objecte d’aquesta convocatòria és la selecció mitjançant concurs lliure amb proves d’un/a tècnic/a mitjana educador/a social a l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat.
En total es seleccionarà 1 tècnic/a a jornada parcial amb coneixements i experiència al respecte de la gestió dels Serveis Socials Bàsics, amb les funcions principals més avall detallades. D’aquest procés selectiu es crearà amb els/les aspirants que hagin superat totes les proves d’aquest procés una borsa de treball, la qual s’utilitzarà en cas de substitucions. Aquesta borsa tindrà una durada màxima de dos anys.
Aquestes bases tenen com a objecte la contractació com a personal laboral temporal amb dedicació de 1/2 de la jornada, d’un/a educador/a social adscrita a l’àrea de Serveis Socials.
SEGONA: Condicions dels/de les aspirants. Per ésser admès com aspirant a les proves de selecció s’hauran de reunir els següents requisits:
a) Tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol dels països membres de la Unió Europea, o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, és aplicable la lliure circulació de treballadors.
També hi poden ser admesos el cònjuge, els seus descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols, com dels nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea o dels estats els quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, independentment de la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de 21 anys o més grans d’aquesta edat però que visquin a càrrec dels seus progenitors.
Els/les nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea hauran d’acreditar la seva nacionalitat. Només per llei de les Corts Generals o de les Assemblees Legislatives de les Comunitats Autònomes es podrà eximir del requisit de la nacionalitat per raons d’interès general per a l’accés a la condició de personal funcionari.
b) Haver complert 16 anys i no superar l’edat establerta per a la jubilació forçosa en la data d’acabament del termini de presentació de sol·licituds.
c) Tenir capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques de la plaça de la convocatòria.
d) Estar en possessió de la titulació requerida: Diplomat en Educació Social o equivalent d’educació social, i estar en condicions de tenir la titulació i/o acreditació corresponent en la data en que acaba el termini de presentació de sol·licituds per prendre part en les proves selectives. En cas d’invocar un títol equivalent a l’exigit, correspondrà a l’aspirant la seva acreditació mitjançant norma legal o certificat expedit pel Ministeri d’Educació.
e) No haver estat separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per desenvolupar ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En el cas de ser nacional d’un altre Estat no trobar-se inhabilitat/ada o en situació equivalent ni haver estat sotmès/esa a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes, l’accés a l’ocupació pública.
f) No patir cap malaltia ni disminució que impedeixi el normal desenvolupament de les funcions corresponents a la plaça.
g) No trobar-se comprès en causes d’incapacitació o d’incompatibilitat de les previstes a la legislació vigent.
h) Acreditar estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya nivell C de suficiència o alguna de les titulacions equivalents. En el cas de que les persones aspirants no puguin acreditar documentalment la possessió del nivell de català exigit, el procés de la selecció ha de contenir una prova o exercici de nivell de coneixement de la llengua catalana del mateix nivell que el requerit a la convocatòria que ha de ser superat pels/per les aspirants.
i) Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d’acreditar coneixements suficients de castellà mitjançant la superació d’una prova establerta a l’efecte. Aquests requisits s’han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s’han de continuar complint fins a la data de la incorporació de la plaça.
TERCERA: Presentació d’instàncies i procedència de les persones interessades. A les instàncies per prendre part en la convocatòria on les persones aspirants haurà de fer constar que es reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la base segona, s’adreçaran a l’alcaldia i es presentaran de manera presencial en el Registre General d’aquest Ajuntament, en el termini de 20 dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. [DOGC  Número 6707 - Data 16/09/2014 ] {del 17 de setembre al 6 d'octubre de 2014, a.i.}
Els drets d’examen es fixen en 30 EUR i s’ingressaran al compte corrent: 2013-0056-50-0500000416. Juntament amb la instància per formar part en el procés s’adjuntarà una copia o resguard acreditatiu del pagament de la taxa.
La publicació també es realitzarà a través de la pàgina web http://www.santclimentdellobregat.cat i al tauler d’anuncis de l’entitat.
Podran optar a aquesta convocatòria les persones que acompleixin els requisits esmentats en les presents bases i les diferents candidatures es valoraran d’acord a l’establert en les mateixes.
Haurà d’acompanyar-se a la instància el currículum professional, amb informe de vida laboral i la titulació d’accés exigida degudament acreditada (DNI. Títol de Educador/a Social o equivalent, nivell C de coneixements de llengua catalana), així com tota la documentació acreditativa dels mèrits i les circumstàncies al·legades al currículum (principalment formació i/o altres aspectes significatius relacionats amb el lloc de treball).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia