martes, 28 de julio de 2015

1 conserge d’instal·lacions esportives (contracte de relleu). AP. Ajuntament de Vilassar de Mar (Barcelona)

La Junta de Govern Local, en sessió del dia 14 de juliol de 2015, va acordar convocar proves selectives i aprovació de bases que han de regir la selecció d’un conserge d’instal·lacions esportives vinculat amb contracte laboral, a temps parcial, en contracte de relleu per jubilació parcial del titular (grup AP).
El termini de presentació d’instàncies finalitzarà transcorreguts 20 dies naturals a partir del dia següent a la seva publicació.
Els anuncis successius es publicaran a la seu de la Corporació local, sense perjudici del què disposa l’article 78 del Reglament del personal al servei de les entitats locals de Catalunya.
S’insereix a continuació les Bases reguladores d’aquesta convocatòria.
BASES DE LA CONVOCATORIA PER A LA SELECCIO MITJANCANT CONCURS OPOSICIO LLIURE D’UN LLOC DE TREBALL DE CONSERGE D’INSTAL·LACIONS ESPORTIVES EN REGIM DE CONTRACTAT LABORAL, A TEMPS PARCIAL, EN CONTRACTE DE RELLEU (grup AP)
A. Objecte de la convocatòria. És objecte d’aquesta convocatòria la selecció de un lloc de treball en regim laboral temporal, a temps parcial, en contracte de relleu de conserge d’instal·lacions esportives, que figura a la plantilla.
Categoria: Peó/ona. Grup professional: AP. Lloc de Treball: Peó/ona, conserge d’instal·lacions esportives, adscrit a l’àrea de Serveis Personals dins l’àmbit d’esports.
El sistema de selecció dels aspirants a cobrir la vacant de la plaça de peó és el concurs oposició lliure.
B. Requisits específics. Per a ser admesos/ses a les proves convocades, els/les aspirants hauran de reunir els següents requisits:
1. Tenir 16 anys i no excedir de la data de jubilació, referits ambdós límits a la data de termini de presentació d’instàncies.
2. Posseir el certificat d’escolaritat o equivalent.
3. No patir malaltia o defecte físic que impedeixi el normal desenvolupament de les corresponents funcions.
4. No estar inhabilitat/da per sentencia ferma per a l’ exercici de les funcions publiques ni estar separat/da, mitjançant resolució administrativa ferma, del servei de qualsevol administració.
5. No trobar-se compres/sa en causes d’incapacitat o incompatibilitat de les previstes a la legislació vigent.
6. Nacionalitat espanyola, comunitària, d’aquells estats membres que en virtut de tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors/es així com el/les estrangers/eres residents legalment.
Els mèrits declarats per a la fase de concurs per ocupar la vacant, hauran d’esser al·legats en el moment de presentar la instancia, i s’han d’acreditar per tal d’esser valorats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia