sábado, 29 de marzo de 2014

1 lloc de treball d’intervenció de classe segona, en interinitat. Ajuntament de Binissalem. (Mallorca-Illes Balears)

AJUNTAMENT DE BINISSALEM. Bases convocatòria lloc intervenció
Per Decret de Batlia número 202/14, de 20 de març, s’aprovà la convocatòria per a cobrir interinament el lloc de treball d’intervenció de classe segona, i, per Decret de Batlia núm.219/14, de 24 de març s’aprovà la modificació d’aquestes bases, quedant definitivament redactades de la següent forma:
1. Objecte de la convocatòria. És objecte d’aquesta convocatòria la selecció d’un candidat, per proposar a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears el nomenament, com a interventor interí, de l’Ajuntament de Binissalem. El lloc de treball a cobrir interinament, es el d'Intervenció de classe segona d’aquesta Corporació, reservat a funcionaris amb habilitació de caràcter estatal, subescala d'Intervenció- Tresoreria, categoria d'entrada i classificat com a Intervenció de classe segona, d’acord amb allò que disposa l’article 2 del Reial Decret 1732/1994, de 29 de juliol, sobre provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d’Administració local amb habilitació de caràcter estatal.
Ha quedat acreditada en l'expedient la impossibilitat de cobrir la plaça esmentada mitjançant funcionari de carrera.
3. Procediment selectiu. El procediment de selecció serà el concurs de mèrits.
4. Requisits dels aspirants. Per ser admesos a aquesta convocatòria, els aspirants hauran de complir, en la data d’acabament del termini de presentació d’instàncies, els requisits següents:
Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que disposa l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’estatut bàsic de l’empleat públic.
Haver complit setze anys i no excedir, si s’escau, l’edat màxima de jubilació forçosa.
Estar en possessió de la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.
No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en situació d’inhabilitació absoluta o especial per a treballs o càrrecs públics per resolució judicial o per a l’accés a l’escala de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal.
Estar en possessió d’alguna de les titulacions següents: llicenciat en dret, llicenciat en ciències polítiques i de l’administració, llicenciat en sociologia, llicenciat en administració i direcció d'empreses, llicenciat en economia, llicenciat en ciències actuarials i financeres o el títol de grau corresponent.
Coneixement de la llengua catalana corresponent al nivell B2, acreditat mitjançant certificat, diploma, títol o equivalent expedit per l'òrgan competent en matèria de política lingüística del Govern de les Illes Balears o de l'Escola Balear d'Administració Pública.
5. Instàncies. 5.1 Presentació. Les instàncies per prendre part en aquesta convocatòria, en les quals els aspirants hauran de declarar sota la seva responsabilitat que compleixen tots els requisits exigits a la base tercera- referits sempre a la data d’expiració del termini de presentació d’instàncies-, es dirigiran al Batle de la Corporació i es presentaran en el registre general de l’ajuntament en hores d'oficina o bé en la forma establerta en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
5.2 Termini de presentació d'instàncies. Les instàncies es presentaran a l’Ajuntament dins el termini de 15 dies hàbils comptats a partir del dia següent a la publicació de les presents bases al Butlletí Oficial de les Illes Balears.{del 30 de març al 15 d'abril de 2014, a.i.}
Si el darrer dia del termini fos inhàbil, es prorrogarà el termini fins el primer dia hàbil posterior.
5.3 Drets d'examen. – 22,50 € (Ordenança fiscal reguladora de la taxa per expedició de documents administratius)
5.4 Documentació per adjuntar a la instància. A la instància s’haurà d’adjuntar:
Fotocòpia compulsada del DNI.
Fotocòpia compulsada de la titulació requerida.
Fotocòpia compulsada certificat, títol o diploma de coneixement del nivell exigit de la llengua catalana.
Fotocòpia compulsada dels documents exigits per acreditar els mèrits de la fase de concurs, d’acord amb la base setena.
Adreça electrònica per a rebut de comunicacions: els aspirants hauran d’indicar una adreça electrònica, i en el seu defecte un número de fax, a la qual l’ajuntament dirigirà les comunicacions referents a aquest procediment i les que esdevinguin de la borsa de treball que es constitueix.  www.ajbinissalem.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia