sábado, 29 de marzo de 2014

8 places d’educador/a d'escola bressol, grup C1, i 2 places de mestre/a d’escola bressol, grup A2. Ajuntament de la Bisbal d'Empordà. (Girona)

“ Primer.- APROVAR les bases reguladores que han de regir el procés selectiu per a cobrir 8 places d’educadora d’escola bressol, grup C1, vacants a la plantilla de personal laboral fix i previstes a l’Oferta Pública d’Ocupació de l’any 2010, procés de consolidació d’ocupació temporal i creació de borsa de treball per cobrir temporalment les vacants i/o substitucions que es puguin originar en el termini de dos anys en aquests llocs de treball.
Segon.- CONVOCAR el procés selectiu per a la provisió de 8 places d’educadora d’escola bressol en règim laboral fix i la creació d’una borsa de treball d’educadores d’escola bressol.
*********************
“ Primer.- APROVAR les bases reguladores que han de regir el procés selectiu per a cobrir 2 places de Mestre/a d’escola bressol, grup A2, vacants a la plantilla de personal laboral fix i previstes a l’Oferta Pública d’Ocupació de l’any 2010 i creació de borsa de treball per cobrir temporalment les vacants i/o substitucions que es puguin originar en el termini de dos anys en aquests llocs de treball.
Segon.- CONVOCAR el procés selectiu per a la provisió de 2 places de Mestre/a d’escola bressol en règim laboral fix i la creació d’una borsa de treball de mestres d’escola bressol.
********************
Tercer.- Publicar la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Girona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d’anuncis de la Corporació. El text íntegre de les bases reguladores estarà exposat al tauler d’anuncis de la Corporació i a la web municipal http://www.labisbal.cat
El termini de presentació d’instàncies és de vint dies naturals, comptats des de l’endemà de l’ultima publicació de l’anunci de convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Girona o en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 28 de març al 16 d'abril de 2014, a.i.} En cas que l’últim dia de presentació d’instàncies fos festiu, el termini es perllongarà fins el dia hàbil següent. A partir d’aquesta última publicació al BOP o DOGC, totes les resolucions i acords en relació amb aquesta convocatòria es faran públiques en el tauler d’anuncis de la Corporació i a la web municipal http://www.labisbal.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia