martes, 25 de marzo de 2014

es convoquen proves per a l'obtenció dels títols de Tècnic i de Tècnic Superior de Formació Professional dels cicles formatius de grau mitjà i superior que s’impartixen complets en els instituts d’Ensenyança Secundària i centres integrats públics de Formació Professional de la Comunitat Valenciana.

U. Convocatòria de les proves
1. Convocar per a l’any 2014 les proves per a l’obtenció dels títols de Tècnic i de Tècnic Superior de Formació Professional dels cicles formatius de grau mitjà i superior que s’impartixen complets en els instituts d’Ensenyança Secundària i centres integrats públics de Formació Professional de la Comunitat Valenciana, i que es detallen en l’annex I-A (cicles formatius que durant el curs 2013-2014 s’estan impartint complets LOGSE) i en l’annex I-B (cicles formatius que durant el curs 2013-2014 s’estan impartint complets LOE).
2. Per als títols de Tècnic i Tècnic Superior emparats per la LOGSE el segon curs dels quals haja deixat d’impartir-se en el curs 2013-2014 o en cursos anteriors, només es convocaran proves durant els cinc cursos següents a aquell en què es va deixar d’impartir el segon curs, per als qui es troben en les situacions següents:
) Els qui van concórrer a la realització d’estes proves en convocatòries anteriors i tinguen encara pendents de superar un o més mòduls professionals LOGSE.
) Els qui van cursar un cicle formatiu emparat per la LOGSE en qualsevol règim o modalitat i tinguen encara pendents de superar un o més mòduls professionals.
3. Els títols de Tècnic i de Tècnic Superior a què es referix l’ apartat 2 del present article figuren en l’annex II a esta resolució.
Dos. Requisits Per a participar en les proves d’obtenció dels títols caldrà complir els requisits següents:
1. Tindre, almenys, díhuit anys d’edat per als títols de Tècnic, i vint anys per als de Tècnic Superior o dènou anys per als qui estiguen en possessió del títol de Tècnic. La condició d’edat s’entendrà complida durant l’any 2014.
2. Posseir alguna de les titulacions o formacions que s’enumeren a continuació:
a ) Per als cicles formatius de grau mitjà:
– Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria.
– Títol de Graduat en Educació Secundària.
– Títol de Batxiller Superior
– Títol de Tècnic Auxiliar
– Títol de Tècnic.
– Haver superat els dos primers cursos del Batxillerat Unificat i Polivalent amb un màxim, en conjunt, de dos matèries pendents.
– Haver superat el segon curs del primer cicle experimental de reforma de les ensenyances mitges.
– Haver superat, de les ensenyances d’Arts Aplicades i Oficis Artístics, el tercer curs del pla de 1963, o el segon de comunes experimental.
– Haver superat altres estudis declarats equivalents a efectes acadèmics amb algun dels anteriors.
– Haver superat la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà.
– Reunir algun dels requisits establits en l’apartat b per a l’accés als cicles formatius de grau superior.
b ) Per als cicles formatius de grau superior:
– Títol de Batxiller determinat en la LOE.
– Títol de Batxiller establit en la LOGSE.
– Títol de Tècnic Especialista, Tècnic Superior o equivalent a efectes acadèmics.
– Haver superat el segon curs de qualsevol modalitat de Batxillerat Experimental.
– Haver superat el curs d’orientació universitària o el preuniversitari.
– Estar en possessió d’una titulació universitària o equivalent.
– Haver superat altres estudis declarats equivalents a efectes acadèmics amb els títols o formacions enumerats en este apartat.
– Haver superat la prova d’accés al cicle formatiu de grau superior per al qual sol·licita la matriculació.
– Haver superat la prova d’accés a la universitat per a majors de vint-i-cinc anys.
...
Tres. Inscripció i matrícula. 1. La inscripció per a realitzar la prova per a l’obtenció d’un determinat títol es realitzarà del 31 de març al 10 d’abril de 2014, ambdós inclosos, en algun dels centres públics de la Comunitat Valenciana que figuren en els annexos I i II com a centres examinadors d’eixe cicle formatiu.
2. Els aspirants podran inscriure’s en els mòduls professionals que desitgen d’un sol cicle formatiu dels títols que figuren en els annexos I i II.
3. La inscripció del mòdul de FCT i si és el cas del mòdul de projecte es podrà fer només a l’efecte de sol·licitar l’exempció total del mòdul de FCT. En este cas la matrícula del mòdul de FCT quedarà condicionada a la resolució favorable de l’exempció.
En cas de ser favorable l’alumne podrà, si és el cas, presentar el projecte i examinar-se del mòdul en el mateix centre on haja realitzat les proves en les condicions que determine el centre educatiu atenent la normativa aplicable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia