miércoles, 26 de marzo de 2014

3 places vacants d’agent de la Policia Local de la plantilla de funcionaris de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, pel sistema de concurs oposició lliure. [OOP13/TL1]

[ DOGC Número 6590 Data 26/03/2014]  Pel qual es fa públic que, per la Junta de Govern Local del dia 28 de gener de 2014 s’han aprovat les Bases específiques i la convocatòria del procés de selecció per proveir tres places vacants d’agent de la policia local escala d’administració especial, sots-escala de serveis especials, classe policia local, grup de classificació C2, de la plantilla de funcionaris de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, corresponent a l’oferta d’ocupació pública per l’any 2013 pel sistema de concurs-oposició lliure.
LA TAXA REGULADORA DE DRETS D’EXAMEN FIXADA SEGONS L’ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 26, I ASSENYALADA EN FUNCIÓ DEL GRUP DE CLASSIFICACIÓ C2 SERÀ DE 12,20€.
Les persones que presentin documentació de l’Institut Nacional d’Ocupació i/o del Servei Català d’Ocupació, de la qual s’acrediti i constati la situació de desocupació, tindran una bonificació del 100% de la taxa, segons l’article 7 de les ordenança fiscal número 26 que regula les taxes de drets d’examen de l’any 2014.
PROCÉS SELECTIU OOP13/TL1
És objecte de les presents bases regular el procés selectiu per proveir TRES places d’AGENT de la Policia Local, escala d’administració especial, sots-escala de serveis especials, classe policia local, categoria d’agent, del grup de classificació C2 de la plantilla de funcionaris de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, dotada amb les retribucions que corresponguin d’acord amb la relació de llocs de treball i la legislació vigent, que es regirà per les bases generals exposades al DOGC núm. 5249, de data 3 de novembre de 2008 i les bases específiques següents:
Primera.- Requisits específics. A més de les condicions generals exposades a la base general segona, els aspirants hauran de:
- Estar en possessió del títol de graduat o graduada en educació secundària, graduat o graduada escolar, tècnic o tècnica corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic o tècnica auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre equivalent o superior.
- Haver complert 18 anys i no passar de 40.
- Estar en possessió del certificat de nivell B de la Junta Permanent del Català o d’algun dels certificats o titulacions equivalents.
- Tenir una alçada mínima de 1,60 m les dones i 1,70 m els homes.
- No haver estat condemnat per cap delicte. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que l’aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.
- Estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A i B i de l’autorització per poder conduir vehicles de transport públic (BTP), autorització que haurà de presentar-se com a màxim dins dels sis mesos posteriors al nomenament de funcionari en pràctiques.
- Compromís de portar armes, que es prendrà mitjançant declaració jurada.
Segona.- Procés selectiu. El procediment de selecció serà el de concurs-oposició lliure, que es regirà per la base general sisena. Els aspirants hauran de realitzar les proves en la data i lloc que assenyali la resolució a que fa referència la base general quarta.
www.olesam.cat  Pl. Felix Figueras i Aragay, s/n, 08640 Olesa de Montserrat, Barcelona - 937 78 00 50

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia