miércoles, 12 de marzo de 2014

1 oficial segona per als centres d'educació infantil i primària. Ajuntament de Tortosa (Baix Ebre-Tarragona)

Ajuntament de Tortosa.
ANUNCI sobre publicació de les bases del procés de selecció per a la contractació d'un/a oficial segona per als centres d'educació infantil i primària.
La Junta de Govern Local en sessió de data 26 de febrer de 2014, ha aprovat les bases que han de regir el procés de selecció per a la contractació, en règim laboral temporal, d’un/a oficial segona per a la realització del servei de vigilància, manteniment i consergeria dels Centres d’Educació Infantil i Primària.
Les bases amb les condicions que regeixen aquesta convocatòria apareixen publicades íntegrament al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona núm. 53 de data 5 de març de 2014.
El termini per a la presentació de sol·licituds comença l’endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona i finalitzarà als vint dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de l’extracte de la mateixa.{del 13 de març a l' 1 d'abril de 2014, a.i.}
La resolució per la qual es declari aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses, en la qual s’indicarà el lloc on es trobin exposades al públic les llistes així com l’hora i el lloc de començament de les proves, la designació del tribunal qualificador i l’ordre d’actuació de les persones aspirants es publicarà, en el termini màxim d’un mes un cop hagi finalitzat el període de presentació de sol·licituds, al tauler d’anuncis, a la plana web de l’Ajuntament de Tortosa i al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, substituint aquesta publicació la notificació individual a les persones interessades, de conformitat amb l’article 59.5.b) de la Llei 30/1992, de 26 de novembre.
No obstant això, la publicació referida pot ser substituïda per una notificació personal a cadascuna de les persones aspirants, d’acord amb la Llei 30/1992, de 26 de novembre de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
Els successius anuncis relatius a aquesta convocatòria es faran públics al tauler d’anuncis i a la plana web de l’Ajuntament de Tortosa.  www.tortosa.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia