jueves, 20 de marzo de 2014

Concurs del Cartell de la Fira de Tots Sants 2014. Ajuntament de Cocentaina (El Comtat-Alacant)

ANNEX
BASES DEL CONCURS DEL CARTELL DE LA FIRA DE TOTS SANTS 2014
1. PARTICIPANTS. Podran participar en el concurs aquells artistes i dissenyadors, nacionals i estrangers, que hi estiguen interessats, individualment o en equip.
2. TEMA. La temàtica de les obres ha de ser la FIRA DE TOTS SANTS i els treballs han de ser originals i inèdits, no s’han d’haver presentat en altres concursos i no han d’implicar, en tot o en part, còpia o plagi d’obres publicades pròpies o d’altres artistes. Els autors seran responsables, davant de l’Ajuntament i davant de tercers, del compliment d’allò que s’ha establert en aquestes bases.
6. PRESENTACIÓ. El termini finalitzarà el dia 4 de juliol del 2014 a les 14:00 hores
Els treballs es presentaran, o s’enviaran degudament embalats al SIC (Servei d’ Informació al Ciutadà) de l’Ajuntament de Cocentaina, situat a la plaça de la Vila, 1 03820 Cocentaina (Alacant), en dies hàbils (excepte dissabte) de 9:00 a 14:00 hores on s’expedirà, en tot cas, un rebut acreditatiu de la presentació.
A banda del cartell, s’ha de presentar la sol·licitud de registre d’ entrada degudament complementada i en la qual ha d’ aparèixer el «lema « del treball; Així com les dades identificatives del sol·licitant.
A més, s’acompanyarà de la següent documentació:
- una còpia confrontada del DNI
- una declaració jurada en la qual s’ha d’indicar que el treball és original i inèdit
En la part posterior del treball apareixerà, amb lletres majúscules, el mateix lema que figure en la sol·licitud de registre d’entrada presentada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia