lunes, 31 de marzo de 2014

Tarifes de la prestació del servici públic d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) a la Comunitat Valenciana a partir del dia 1 d'abril de 2014.

Primer.- Aprovar la tarifa que apliquen els concessionaris del servici d’Inspecció Tècnica de Vehicles a la Comunitat Valenciana, que s’adjunta com a annex d’este acord.
Segon.- Les tarifes que establix este acord inclouen la totalitat dels gastos imputables al servici, excepte l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) i qualsevol altre tribut que s’aplique conforme amb la normativa vigent.
Tercer.- Les tarifes aprovades s’apliquen als servicis que es facen a partir de l’1 d’abril de 2014, després de la publicació d’este acord en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.
ANNEX
Tarifes dels concessionaris del servici d’Inspecció Tècnica de Vehicles a partir de l’1 d’abril de 2014 a la Comunitat Valenciana.
Per a aplicar les tarifes que figuren en este annex, s’usa la classificació dels vehicles que establix el Reglament General de Vehicles aprovat pel Reial Decret 2822/1998, de 23 de desembre:
Vehicles del tipus 1: aquells la classificació dels quals comença per 0 o 66.
Vehicles del tipus 2: aquells la classificació dels quals comença per 10.
Vehicles del tipus 3: aquells la classificació dels quals comença per 11, 20, 24, 30, 31, 32, 40 o 41.
Vehicles del tipus 4: aquells la classificació dels quals comença per 5.
Vehicles del tipus 5: la resta de classificacions.
Per al tipus de prova d’emissió de contaminants que s’ha de fer en cada inspecció, s’usa la nomenclatura següent:
MEP (cat): vehicle equipat amb motor de combustió interna d’encesa provocada equipat amb sistema de control d’emissions.
MEP (sense cat): vehicle equipat amb motor de combustió interna d’encesa provocada equipat sense sistema de control d’emissions.
MEC: vehicle equipat amb motor de combustió interna d’encesa per compresió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia