jueves, 13 de marzo de 2014

ajudes destinades a l'impuls de la imatge de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana en 2014. Agència Valenciana del Turisme.

 1. Objecte. La present resolució té com a objecte convocar les ajudes destinades al suport de les accions de difusió de la imatge de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, a través d’actuacions de comunicació vinculades a les festes declarades d’interés turístic internacional, nacional i autonòmic, així com a esdeveniments que se celebren a la Comunitat Valenciana vinculats a productes turístics de tipus cultural, de naturalesa, gastronòmics, esportius, d’oci i salut que constituïsquen un vehicle per a la promoció nacional i/o internacional d’un destinació turística.
4. Beneficiaris. 1. Podran sol·licitar les ajudes els ajuntaments i els patronats municipals de turisme de la Comunitat Valenciana.
2. Els interessats podran presentar un màxim de dos sol·licituds, cada una per a un projecte distint.
3. No es podrà accedir al règim d’ajudes previst en esta resolució sense estar al corrent en les obligacions fiscals i enfront de la Seguretat Social, que en cas d’entitats locals es consideraran amb caràcter general en els termes establits per l’Orde de la Conselleria d’Economia i Hisenda de 30 de maig de 1996 (DOCV 2775, 21.06.1996).
 7. Sol·licituds. 1. Els interessats hauran de presentar, amb anterioritat a l’inici del projecte o actuació, una instància de sol·licitud degudament omplida, per mitjà del model que figura com a annex I d’esta resolució, que podrà obtindre’s a través de l’adreça d’Internet ‹www.turisme.gva.es›.
2. Les sol·licituds i la documentació addicional preceptiva podran presentar-se durant l’horari de registre en qualsevol de les seus de l’Agència Valenciana del Turisme o dels servicis territorials de Turisme d’Alacant, Castelló o València. També podran presentar-se en les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
En cas que s’opte per presentar la sol·licitud en una oficina de correus, haurà de fer-se en un sobre obert perquè siga datada i segellada en la dita oficina abans de ser certificada.
Les sol·licituds es podran presentar, així mateix, per via telemàtica a través de l’adreça d’Internet de l’Agència Valenciana del Turisme www.turisme.gva.es
 9. Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils comptar de l’endemà de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 14 de març a l' 1 d'abril de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia