sábado, 22 de marzo de 2014

Borsa de treball de Policia Local (C1) -interinitat- del Consell Insular de Formentera. Consell Insular de Formentera.

BASES ESPECÍFIQUES QUE REGIRAN LA CONVOCATÒRIA PER CONSTITUIR UNA BORSA D’ASPIRANTS PER COBRIR AMB CARÀCTER INTERÍ LES POSSIBLES NECESSITATS DE PROVISIÓ URGENT I TEMPORAL DE PLACES DE POLICIA LOCAL DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA
Primer. Objecte de la convocatòria. 1. L’ objecte d’aquesta convocatòria és la constitució d’una borsa d’aspirants per proveir, com a funcionari interí, les possibles necessitats de provisió urgent de places de policia local del Consell Insular de Formentera.
2. Les citades places pertanyen a l’escala d’Administració Especial, subescala de Serveis Especials, classe policia local, grup C1.
3. La present convocatòria es publicarà en el tauler d’anuncis del Consell Insular de Formentera, situat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) (carrer de Ramon Llull, 6), a la pàgina web de la Corporació www.consellinsulardeformentera.cat i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), sent la data de publicació en el BOIB la que servirà per al còmput del termini de presentació d’instàncies.
Segona. Requisits i condicions de les persones aspirants. Per participar en aquesta convocatòria, les persones interessades han de complir en la data de finalització del termini per presentar les sol·licituds i durant tot el procés selectiu, els requisits següents:
a) Tenir nacionalitat espanyola.
b) Tenir 18 anys complerts.
c) Estar en possessió del diploma d’aptitud del curs de formació de la categoria de policia expedit per l’ EBAP en plena validesa o haver superat la part teòrica del curs pertinent de formació bàsica per a policia local de l’Escola Balear d’Administració Pública.
d) Estar en possessió del títol de Batxillerat, Formació Professional de segon grau o equivalent, o estar en condicions d’obtenir-lo en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds. En el cas de titulacions expedides a l’estranger, caldrà aportar l’homologació corresponent del Ministeri d’Educació.
e) Estar en possessió del certificat del nivell B2 expedit per la Direcció de Cultura i Joventut del Govern dels Illes Balearsequivalent. En el cas de no posseir-ho, haurà de superar una prova de llengua catalana, que s’estableix a la base setena.
f) No patir cap malaltia ni defecte físic o psíquic, dels descrits en l’annex II (quadre d’exclusions mèdiques) del Decret 70/1989, de 6
de juliol, d’establiment de les normes marc a què han d’ajustar-se els reglaments dels policies locals de les Illes Balears.
g) No haver estat separat del servei de les administracions local, autonòmica o estatal, ni estar inhabilitat per a l’exercici de la funció pública.
h) No tenir antecedents penals per delictes dolosos, ni estar inclòs en un expedient disciplinari o en el compliment d’una sanció disciplinaria.
i) Estar en possessió dels permisos de conducció de les classes A2, B i BTP.
j) Compromís de portar armes de foc i, si és necessari, a utilitzar-les (es presentarà mitjançant declaració jurada).
Els drets d’examen per a aquesta convocatòria es fixen en 24.00€, que s’hauran de fer efectius en el c/c IBAN ES59-0487-2113-14-2000003108, del banc Mare Nostrum (BMN).
Amb anterioritat al nomenament com a funcionari interí, l'interessat ha de fer constar la manifestació que no exerceix cap lloc o activitat en el sector públic dels que delimita l'article 1 de la Llei 53/84, i que no percep pensió de jubilació, retir o orfandat. En el cas de fer activitat privada, ho ha de declarar en el termini de deu dies des de la presa de possessió, amb la finalitat que la Corporació pugui adoptar a aquest respecte acord de compatibilitat o incompatibilitat.
Tercera. Sol·licitud i documentació. 1.La sol·licitud per participar en les proves de selecció s’haurà de presentar en el Registre General d’aquesta Corporació, o en la forma establerta en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, dins del termini de 10 dies hàbils, comptats a partir de l’endemà al de la data de publicació d’aquesta convocatòria en el BOIB. Les sol·licituds que es registrin fora del termini anterior seran excloses i s’arxivaran. Si l’últim dia de presentació caigués en diumenge o festiu, el termini s’entendrà ampliat fins a l’endemà hàbil.{del 23* de març al 3 d'abril de 2014, a.i.} Els restants i successius anuncis es faran públics únicament en el tauler d’anuncis i a la pàgina web del Consell.
2. Les instàncies presentades en la forma prevista en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, no seran admeses encara que consti que es van lliurar abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, tret que es remeti la justificació de la data de remissió de la sol·licitud a l’OAC del Consell Insular de Formentera per fax al 971 322556 o correu electrònic a atenciociutadana@conselldeformentera.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia