miércoles, 1 de julio de 2015

borsa de treball de Monitors/ores de Temps Lliure, de l'Ajuntament d'Artà (Mallorca-Illes Balears)

1. Lloc de treball. L’objectiu d’aquestes bases és seleccionar personal, mitjançant un concurs, per crear una borsa extraordinària de treball de monitors/ores de temps lliure a l’efecte de poder cobrir, quan sigui necessari, amb caràcter interí o temporal, les vacants que es produeixin, o en la resta de supòsits en què, d’acord amb la normativa vigent, es pugui contractar personal laboral no permanent.
Característiques del lloc de treball: personal laboral.
2. Normativa d’aplicació.
La realització d’aquest procés selectiu es regula per aquestes bases específiques i per la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic; la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears; i la resta de disposicions legals vigents que siguin pertinents.
3. Requisits de les persones aspirants.
Les persones aspirants han de reunir, en la data d’expiració del termini assenyalat per presentar sol·licituds, les condicions següents:
a) Ser espanyol o estranger amb permís de residència permanent o permís de treball i residència en vigor o en tràmit de renovació.
b) Tenir complerts 18 anys en la data de la convocatòria i no excedir l’edat màxima de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol de monitor/a de temps lliure o en condicions d’obtenir-lo en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.
d) Estar en possessió del permís de conduir de classe B.
e) Acreditar els coneixements de llengua catalana del nivell B2, de conformitat amb l’acord adoptat pel Ple de l’Ajuntament d’Artà a la sessió de 30 de juliol de 2013, l’aprovació definitiva del qual es publicà al BOIB núm. 129, de 19 de setembre de 2013, mitjançant el certificat o títol expedit per la Junta Avaluadora de Català o de l’Escola Balear d’Administració Pública o mitjançant un d’equivalent d’acord amb el que estableix l’Ordre del conseller d’Educació, Cultura i Universitats, de 21 de febrer de 2013, per la qual es determinen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de llengua catalana de la Direcció General de Cultura i Joventut, o altra normativa vigent.
Les persones candidates que no acreditin documentalment els coneixements de la llengua catalana corresponents hauran de superar una prova específica dels coneixements esmentats, amb caràcter obligatori i eliminatori, la qual es qualificarà d’apta o no apta.
A l’efecte de l’exempció, les persones candidates poden acreditar documentalment que estan en possessió del nivell de llengua catalana exigit amb l’aportació de l’original i una fotocòpia de la documentació esmentada, com a màxim, fins al moment d’inici d’aquesta prova.
Les persones d’altres estats per als quals és d’aplicació el dret a la lliure circulació o estrangers amb permís de residència permanent o permís de treball i residència en vigor o en tràmit de renovació que no siguin hispanoparlants han d’acreditar, a més, un coneixement adequat del castellà mitjançant una prova específica.
f) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física ni psíquica que impedeixi l’acompliment de les funcions corresponents. Les persones aspirants que accedeixin a les places reservades per a discapacitats, si n’és el cas, han de tenir acreditat el grau de discapacitat igual o superior al 33 % per l’òrgan competent de l’Administració i, amb anterioritat a l’inici de les proves selectives, han d’acreditar, mitjançant un certificat de l’equip oficial de valoració de discapacitats de l’IBAS, les condicions personals d’aptitud per exercir les funcions corresponents en la forma i en el termini assenyalats en aquestes bases.
g) No haver estat separat ni acomiadat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per exercir les funcions públiques per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupava en el cas de personal laboral, en el qual hagués estat separat o inhabilitat.
En el cas de pertànyer a un altre estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent, ni haver estat sotmès a cap sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat d’origen, en els mateixos termes, l’accés al servei públic.
h) No estar sotmès a cap causa d’incapacitat específica d’acord amb la normativa vigent.
i) Abans de prendre possessió de la plaça, la persona interessada ha de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni realitza cap altra activitat en el sector públic delimitat per l’article 1 de la Llei 53/1984, i que no percep pensió de jubilació, retir o orfandat. Si realitza alguna activitat privada, inclosa la de caràcter professional, ho ha de declarar en el termini de deu dies naturals, per tal que la corporació acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.
4. Presentació de sol·licituds i documentació.
Les sol·licituds per prendre part en el procés s’han de presentar en el Registre General de l’Ajuntament. Les sol·licituds també es poden presentar per les formes previstes a l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions publiques i del procediment administratiu comú.
El termini de presentació de sol·licituds és de 6 dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Si el darrer dia del termini és inhàbil, s’entén prorrogat al primer dia hàbil següent.{de l' 1 al 6 de juliol de 2015, a.i.}
Juntament amb la sol·licitud emplenada adequadament, les persones aspirants han d’adjuntar la documentació següent:
- Fotocòpia confrontada correctament del document nacional d’identitat en vigor o del resguard de la sol·licitud de renovació.
- Fotocòpia confrontada del certificat del nivell B2 de coneixements de llengua catalana o superior.
- Fotocòpia confrontada del títol exigit per prendre part en aquest procediment selectiu.
- Fotocopia confrontada del permís de conduir classe B.
- Fotocòpia confrontada dels documents acreditatius dels mèrits al·legats.

Ajuntament d'Artà (www.arta.cat ). Plaça d'Espanya, 1, 07570 Artá, Islas Baleares - 971 82 95 95

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia