martes, 10 de enero de 2012

1 lloc vacant del grup C, subgrup C1, pel torn lliure, sector d’administració especial, escala tècnica bàsica d’informació. Universitat de València.

RESOLUCIÓ de 19 de desembre de 2011, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al grup C (subgrup C1), pel torn lliure, sector administració especial, escala tècnica bàsica d’informació d’aquesta universitat. [2011/13234]
RESOLUCIÓN de 19 de diciembre de 2011, del Rectorado
de la Universitat de València, por la cual se convocan pruebas selectivas de acceso al grupo C (subgrupo C1), por el turno libre, sector administración especial, escala técnica básica de información de esta universidad. [2011/13234]
Normes generals
1.1. Aquesta convocatòria té per objecte la selecció de personal per a cobrir 1 lloc vacant del grup C, subgrup C1, pel torn lliure, sector d’administració especial, escala tècnica bàsica d’informació mitjançant el sistema de concurs-oposició.
1.3. El procés selectiu constituït pel concurs oposició la integraran les proves, les valoracions, les puntuacions i les matèries que figuren en l’annex I. El temari que ha de regir aquestes proves figura en l’annex II. Els qui no reunisquen el requisit de coneixement de valencià que figura en aquesta convocatòria hauran de realitzar una prova prèvia al procés selectiu segons consta en l’annex I d’aquesta.
Requisits dels aspirants
2.1. Per a ser admesos o admeses en la realització d’aquestes proves les persones aspirants han de reunir els requisits següents:
2.1.1. Tenir la nacionalitat espanyola o la d’algun dels altres estats membres de la Unió Europea, o nacional d’algun estat en el qual s’aplique la lliure circulació de treballadors en virtut de tractats internacionals establerts per la Unió Europea i ratificats per Espanya, en els termes en què aquesta es troba definida en el tractat constitutiu de la Unió Europea, d’acord amb el que disposa el article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic i la Llei 10/2010 de d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana.
Així mateix, hi poden participar els familiars (cònjuges, ascendents o descendents) dels esmentats treballadors o treballadores que tinguen els requisits establerts en la Llei 17/1993, de 23 de desembre, modificada per la Llei 55/1999, de 29 de desembre i pel Reial Decret 800/1995, de 19 de maig.
2.1.2. Haver fet 16 anys i no haver arribat a l’edat de jubilació.
2.1.3. Posseir el títol de Batxillerat Superior, Formació Professional de II grau o titulació equivalent, o tenir superada la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys, o estar en condicions d’obtenir-lo abans de l’acabament del termini de presentació de sol·licituds.
En el cas de titulacions obtingudes a l’estranger, la persona ha d’estar en possessió de la credencial que n’acredita l’homologació.
2.1.4. Posseir el certificat acreditatiu de coneixement de valencià a nivell C1, expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià de la Generalitat Valenciana o pel Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, o bé el certificat d’homologació emès per aquest Servei, sense perjudici del que estableix la base 1.3 i l’annex I d’aquesta convocatòria.
2.1.5. Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a exercir les funcions corresponents.
2.1.6. No trobar-se inhabilitat penalment per a l’exercici de funcions públiques.
2.1.7. No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, d’alguna administració o ocupació públiques. Els i les aspirants, la nacionalitat dels quals no siga l’espanyola, hauran d’acreditar igualment no trobar-se sotmesos a sanció disciplinària o condemna penal que impedisca l’accés a la funció pública al seu estat.
2.2. Els requisits a què es refereix l’apartat anterior s’hauran de posseir en el moment de la finalització del termini de presentació de sollicituds i se n’ha de gaudir durant tot el procés selectiu fins al moment de la presa de possessió.
2.3. En el moment de presentar la sol·licitud, només s’exigirà una declaració expressa i formal com que es reuneixen els requisits establerts en els subapartats 2.1.1 al 2.1.7 d’aquesta convocatòria, els quals s’hauran d’acreditar posteriorment en cas d’aprovar el concurs-oposició.
Sol·licituds.- 3.1. Les persones interessades disposen d’un formulari per a formalitzar la sol·licitud en suport informàtic. Aquest formulari es troba a la pàgina web del Servei de Recursos Humans (PAS) d’aquesta Universitat, que té l’adreça següent: http://www.uv.es/~pas.
3.3. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).Els dissabtes es consideren hàbils a l’efecte del còmput de terminis. La publicació de la convocatòria en el Diari oficial de la Comunitat Valenciana(DOCV) té només caràcter informatiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia