jueves, 26 de enero de 2012

prova per a persones majors de vint anys per a l’obtenció directa del títol de Batxiller, a la Comunitat Valenciana, corresponent al curs 2011-2012.

Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació.
RESOLUCIÓ de 20 de gener de 2012, de la Direcció General d’Ordenació i Centres Docents de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, per la qual es convoca la prova per a persones majors de vint anys per a l’obtenció directa del títol de Batxiller, a la Comunitat Valenciana, corresponent al curs 2011-2012. [2012/630]
RESOLUCIÓN de 20 de enero de 2012, de la Dirección General de Ordenación y Centros Docentes de la Conselleria de Educación, Formación y Empleo, por la que se convoca la prueba para personas mayores de veinte años para la obtención directa del título de Bachiller, en la Comunitat Valenciana, correspondiente al curso 2011-2012. [2012/630]
Primer. Convocatòria.- 1. Es convoca la prova per a persones majors de vint anys per a l’obtenció directa del títol de Batxiller, a la Comunitat Valenciana, corresponent al curs 2011-2012, que tindrà lloc el dia 21d’abril de 2012 a partir de les 8.30 hores.
2. De conformitat amb el que disposa l’article 5.2 de l’Orde 1/2012, de 4 de gener, de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, la realització dels tres exercicis de què consta la prova s’efectuarà en un únic dia, i de manera simultània, en els instituts d’Educació Secundària autoritzats per a impartir ensenyances de Batxillerat, que les direccions territorials d’Educació, Formació i Treball designen com a seus d’actuació dels diferents tribunals.
Segon. Requisits de participació. Es podran inscriure per a participar en la prova aquelles persones que complisquen els requisits següents:
1. Tindre vint anys complits, o complir esta edat l’any natural de realització de la prova.
2. No estar matriculat o matriculada en ensenyances de Batxillerat en cap dels règims ordinari diürn, nocturn o a distància en el moment de fer la inscripció, i no haver anul·lat la matrícula després del 15 de gener de 2012.
3. No estar en possessió del títol de Batxiller en cap de les seues modalitats o vies, ni estar en possessió de titulació declarada equivalent a efectes acadèmics.
4. Ser resident a la Comunitat Valenciana.
5. Haver efectuat, abans de la finalització del període de presentació de sol·licituds, l’abonament de la taxa corresponent a la prova per a l’obtenció directa del títol de Batxiller per a persones majors de 20 anys.
Tercer. Sol·licituds, documentació i termini de presentació. 1. Les persones que desitgen participar en estes proves han de presentar la sol·licitud d’inscripció en la prova, omplint el model que figura en l’annex I, preferentment en la direcció territorial competent en matèria d’educació, en l’àmbit de gestió de la qual vullguen realitzar la prova, o bé a través de qualsevol mitjà dels previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. ...
4. El termini d’inscripció en la prova per a majors de 20 anys per a l’obtenció directa del títol de Batxiller serà de 15 dies hàbils a contar a partir de l’endemà de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 27 de gener al 13 de febrer de 2012, a.i.}
4.3. Es facilitarà per mitjans telemàtics la consulta pel que fa a la inscripció i a l’assignació de la localitat i seu per a les persones interessades. Esta consulta es pot fer a través de la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació http://www.edu.gva.es o per mitjà del següent enllaç https://appweb.edu.gva.es/CiudadanosWeb/.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia